Superautomobilis „Porsche 918“ virto liepsnų kamuoliu

Liepsnojantys „LaFerrari“ jau buvo sukėlę pašaipų audrą, bet nuo konkurentų neatsiliko ir vokiškų sportinių automobilių gamintojas „Porsche“.

"Porsche 918 Spyder" sudegė visiškai.<br>Stop kadras.
"Porsche 918 Spyder" sudegė visiškai.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2014, 7:44 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 2:23 AM

Kanadoje, Toronte netikėtai užsiliepsnojo geidžiamiausias ir brangiausias „Porsche“ modelis – hibridinis „918 Spyder“.

Mašina užsidegė degalinėje. Kol kas priežastis neaiški, tačiau įtariama, kad ugnis galėjo kilti šlakeliui degalų užtiškus ant automobilio išmetamųjų dujų vamzdžio.

Hibridinis superautomobilis sudegė visiškai, tačiau per stebuklą ugnis nepersimetė į degalinės įrangą ir gaisras nevirto milžinišku sprogimu.

„Porsche” koncernas pranešė, kad žino apie Kanados degalinėje užsidegusio „918 Spyder“ atvejį tik iš žiniasklaidos pranešimų, neturi daugiau detalių apie įvykį, todėl kol kas situacijos nekomentuoja.  

Koncerno atstovai teigia, kad visų pirma svarbiausia, kad užfiksuotame incidente nenukentėjo žmonės. „Porsche“ yra pasiruošusi pajungti savo techninius išteklius ir bendradarbiauti su valdžios institucijomis bei padėti tirti šį įvykį.

Pernai pristatytas automobilis yra itin retas. Kaip išduoda pavadinimas, jų pagaminta vos 918 vienetų. „Porsche 918 Spyder“ galia siekia 887 AG, o toks automobilis kainuoja daugiau nei 2 mln. litų.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.