Būsimas Džeimso Bondo priešas vairuos „Jaguar“ superautomobilį

„Jaguar“ atšauktas 1,3 mln. eurų vertės, 850 AG galios hibridinis C-X75 superautomobilis taps naujausio filmo apie Džeimsą Bondą žvaigžde.

„Jaguar C-X75“ koncepcinis modelis.<br>Gamintojo nuotr.
„Jaguar C-X75“ koncepcinis modelis.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2014, 11:51 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 5:58 PM

Kaip skelbia britų žurnalas „Autocar“, naujos dalies apie slaptąjį agentą filmavime dalyvaujantys asmenys pranešė, kad automobilis jau ruošiamas darbui su kameromis.

Skelbiama, kad taupant lėšas filmavimo komandai skirtas C-X75 turės ne hibridinę jėgainę, 5,0 l darbinio tūrio V8 tipo motorą su mechaniniu kompresoriumi.

Taip pat sklando gandai, kad superautomobilį vairuos filmo blogiukas. Toks vaidmens parinkimas 24-ame filme apie Džeimsą Bondą puikiai atitinka „Jaguar“ reklaminės kampanijos šūkį „Gera būti blogam“. Ji prasidėjo pristatant „F-Type“ kupė, kuomet britų aktoriai vaidino piktadarius.

„Jaguar“ atstovai nepatvirtino informacijos, kokie automobiliai bus naudojami filme, tačiau taip pat neišplatino ir pranešimų, kuriuose būtų paneigta žinia apie C-X75 pasirodymą jame. Oficialus kompanijos pareiškimas pasirodys ateinančių metų pradžioje.

Tai nebus pirmas kartas, kai Džeimso Bondo priešai vairuoja „Jaguar“ automobilius. 2006 m. „Casino Royale“ versijoje toks darbas teko XJ8 ir XJR modeliams.

Pastebimas buvo ir „Jaguar XKR“, kurio vairuotojas 2002 m. „Die Another Day“ filme susigrūmė su Bondo „Aston Martin Vanquish“.

Pagrindinis filmo herojus naujausioje dalyje vairuos neseniai pristatytą „Aston Martin DB10“. Kompanija savo „Twitter“ paskyroje paliko prierašą „Gera būti Bondu“, taip pamėgdžiodama „Jaguar“ kampanijos idėją, taigi labai panašu, kad du britų automobilių gamintojai susitiks būsimajame filme.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas feisbuke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.