Latvijos policija sulaukė specialiai perdarytų automobilių

Latvijos policijai pristatyti nauji „Opel Insignia“. Atnaujindama savo automobilių parką, Latvijos valstybinė policija įsigijo 40 naujų „Insignia”, kad užtikrintų tinkamą savo šalies pirmininkavimą ES Tarybai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2015, 2:36 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 1:21 PM

Automobilių pristatymą įgyvendino oficialus „Opel” atstovas Latvijoje „Auto Blitz”, kuris laimėjo Latvijos vidaus reikalų ministerijos skelbtą konkursą.

„Insignia” modelio pasirinkimą lėmė keletas svarbių ypatybių: modernios saugumo technologijos, eksploatacinės savybės, visi keturi varomieji ratai ir automatinė transmisija.

„Opel Insignia“, skirti Latvijos valstybinei policijai, buvo konstruoti „Opel“ gamykloje Riuselsheime, Vokietijoje.

Atsižvelgiant į policijos darbo specifiką, „Insignia“ modeliams gamykloje buvo pritaikyta keletas patobulinimų – paaukštinta prošvaisa, sutvirtinta pakaba, amortizatoriai ir spyruoklės įgavo naujų savybių, variklio skyriui pritaikytas apsaugos skydas, generatoriui ir starteriui suteikta daugiau galios.

Latvijoje automobiliuose įrengtos pažangiausios radarų sistemos, aukštos rezoliucijos kameros bei kiti specifiniai įrenginiai reikalingi policijos darbui.

Naujausios kartos elektroninė važiuoklės kontrolės sistema automobilyje reaguoja į besikeičiančias važiavimo sąlygas realiuoju laiku, o „FlexRide” sistema automatiškai valdo amortizavimo kontrolę (CDC) veikiančią su 4 kanalų ABS sistema, elektronine stabdžių galios paskirstymo sistema, praslydimo sistema ir „ESP Plus”.

Naujų „Opel Insignia” automobilių stabilumą kelyje dar labiau padidina visų keturių varomųjų ratų pavara.

Sukimo momentas automatiškai paskirstomas ne tik priekinei ir galinei ašims, bet ir kairiajam bei dešiniajam galiniam ratui, kas užtikrina maksimalią trauką, stabilumą ir išskirtinę vairavimo dinamiką.

Prisitaikanti visų varančiųjų ratų sistema yra integruota į „Opel Insignia“ su kitomis dinaminėmis kontrolės sistemomis.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.