Darbo skelbimas: karalienė Elžbieta II ieško naujo vairuotojo

Didžiosios Britanijos karalienė Elžbieta II ieško naujo vairuotojo. Kandidatas turi pasižymėti puikiu bendravimu, mokėti nepriekaištingai valdyti automobilį ir būti be galo tvarkingas.

Karališkajame garaže – daug įspūdingų automobilių.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Karališkajame garaže – daug įspūdingų automobilių.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 20, 2015, 10:41 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 3:02 PM

Už tai vairuotojo ar vairuotojos laukia „ypatinga darbo aplinka“, taip pat 30 tūkst. eurų alga už 48 valandų darbo savaitę, įskaitant savaitgalius.

Skelbimas apie vairuotojo paiešką įdėtas rūmų interneto svetainėje. Jei kandidatas bus priimtas į darbą, be pagrindinės veiklos – vežioti monarchę – jam reikės prižiūrėti automobilį ir užsiimti administraciniu darbu, susijusiu su Bakingemo rūmų garažu.

Britiškų automobilių mėgėjui tai ko gero būtų svajonių darbas.

Nes rūmų automobilių parkui, be kita ko, priklauso „Aston Martin Volante DB6 MKII“, kurį princas Charlesas gavo 21-ojo gimtadienio proga, 1950 metų „Rolls-Royce Phantom“ ir, žinoma, „Bentley“, kurį specialiai karalienės įžengimo į sostą 50-ajam jubiliejui pagamino „Volkswagen“ koncernas.

Tai daugiau kaip 5 mln. eurų kainuojantis 3,4 tonos sveriantis 406 arklio galių automobilis.

Naujasis vairuotojas vežiotų ne tik karliškąją šeimą, bet ir privilegijuotus svečius, todėl turi turėti tam tikrų reprezentacijų sugebėjimų. Kandidatas privalo turėti ir britišką vairuotojo pažymėjimą.

Naujasis vairuotojas turės beveik visiškai atsisakyti laisvalaikio: jam ne tik teks dirbti ir savaitgaliais, jis turės gyventi rūmuose.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.