Robertas De Niro kine atgaivins „Ferrari“ įkūrėjo istoriją

„Ferrari“ sportinių automobilių gamyklos bei „Formulės-1“ komandos įkūrėjas Enzo Ferrari šį pasaulį paliko prieš 27 metus, tačiau jo gyvenimo istorija nepalieka abejingų iki šiol.

Iš vargingos šeimos kilęs E.Ferrari (kairėje) garsiąja sportinių automobilių įmonę sukūrė vien tik savo jėgomis.<br>ViDA Press nuotr.
Iš vargingos šeimos kilęs E.Ferrari (kairėje) garsiąja sportinių automobilių įmonę sukūrė vien tik savo jėgomis.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2015, 12:16 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:49 AM

Ją parodyti kino ekrane pasiryžo Holivudo prodiuseris, buvęs fotografas Giannis Bozzacchis.

Pagrindinį vaidmenį „Ferrari“ pavadintame filme atliks garsusis Robertas De Niro, vaidinęs filmuose „Krikštatėvis II“, „Taksi vairuotojas“, „Įsiutęs bulius“ „Geri vyrukai“ ir kituose, rašo motorsport.com.

„Man yra didelė garbė ir džiaugsmas papasakoti išskirtinio žmogaus, padariusio perversmą automobilių pasaulyje gyvenimą įvairiais istoriniais laikotarpiais“, – tvirtino R.De Niro.

Filme „Ferrari“ bus rodomas E.Ferrari gyvenimas nuo Antrojo pasaulinio karo pabaigos 1945-aisiais iki pat devintojo dešimtmečio.

G.Bozzacchis patvirtino, kad tai bus didelio biudžeto filmas, daugiausiai filmuotas Italijoje. Kino teatrus jis turėtų pasiekti 2016-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.