Prisiminusi absurdišką nutikimą vairuotoja iki šiol jaučia gėdą

Portalo lrytas.lt skaitytojai vis aktyviau dalijasi savo įsimintiniausių nutikimų kelyje istorijomis.

Tokia nedidelė bėda kaip prakiurusi padanga tapo ne vienos juokingos istorijos kelyje priežastimi.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Tokia nedidelė bėda kaip prakiurusi padanga tapo ne vienos juokingos istorijos kelyje priežastimi.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-21 20:39, atnaujinta 2018-01-06 06:15

Apie keistus nutikimus prakiurus automobilio padangai papasakojo net keturios vairuotojos, o viena iš jų iki šiol raudonuoja prisiminusi gėdingą situaciją.

Moteriškas ekipažas

„Važiuoju namo po darbo, staiga išgirstu dundesį galinio rato pusėje. Išlipu, ogi žiūriu – prieš akis padangoje didžiulė surūdijusi vinis.

Bandau traukti savo gležnomis rankelėmis, bet kur tau. Replių neturiu, o iki namų belikę vos 300 m. Žiūriu, priešais atidunda mašina.

Stabdau ir priėjusi prie mašinos sakau: „Tikriausiai ir jūs man nieko negalėsite padėti, nes mašinoje dvi moterys, ir jūs replių neturėsite“.

O už vairo sėdėjusi sako: „Kad aš vyras.“

Pasimečiau, nebežinojau ką ir besakyti, puoliau atsiprašinėti, o dūšioje toks juokas. Galvoju: „Nuo kada, Aurute, nebeatskiri vyrų nuo moterų?“

Jis staiga iššoko iš mašinos, ištraukė vinį, sako: „Sėsk greitai į mašiną ir dumk“. Aš dar kelis kartus atsiprašiau, padėkojau ir nurūkau vieškeliu.

Grįžau sėkmingai, dar ir oras iš padangos nebuvo visai išėjęs. Šį nuotykį papasakojau seneliui, visą vakarą juokėmės.

Papasakojau ir draugams, kaip būna gyvenime. Nuo to sykio visada vežiojuosi ir reples“, – pasakojo skaitytoja Aurelija.

Išbandymas per Kūčias

„Istorija nutiko visai neseniai. Esu stažą turinti, bet praktikos beveik ne, vairuotoja.

Kūčių dieną nutariau, kad verčiau važiuosiu pas tėvus iš lėto su pilnai pakrautu vaišėmis automobiliu, užuot tempsiu maišus, kad ir neilgą, bet vistiek kelią.

Nespėjau išjudėti į pagrindinę gatvelę ir man nuleido padangą. Net nežinau, gal ji jau buvo be oro kai dar kieme stovėjo.

Siaubas, gatvės pilnos skubančiųjų, o aš stoviu prieš perėją ir jaučiu kaip stresas mane užvaldo. Draugų, kurie pagelbėtų, aplink nėra, o jei ir yra, jie jau tikrai šeimos rate susėdę.

Na ką, beliko pasiskambinti į pagalbą kelyje, kurią įsigijome su privalomu draudimu. Mažai ko tikėjausi šventiniu laikotarpiu, bet didžiam džiaugsmui paslauga buvo suteikta ir tikrai nesugadino švenčių. O padangą pakeisti jau išmokau“, – pasidalijo skaitytoja Vilma.

Netikėta dovana

„Kartą važiavau Kaune Baršausko gatve ir riedant nuo kalno staiga nuleido automobilio padangą.

Gerai, kad baigėsi laimingai, nepadariau avarijos. Sustojau, bet aš nemokėjau pasikeisti padangos.

Greit sulaukiau pagalbos, sustojo net kelios mašinos ir mielai ėmėsi darbo. Vienas net savo padangą pasiūlė, nes atsarginės neturėjau.

Mielai priėmiau. Vyrukai greitai pakeitė padangą, net nieko neėmė už atlygį, aš tik jiems padėkojau ir laimingai grįžau namo. Yra dar gerų žmonių“, – pasakojo Genovaitė.

Kliūtis autostradoje

„Važiuojant autostrada beveik prieš metus, kelyje pasitaikė gulintis strypas. Deja, pastebėjome per vėlai ir užvažiavome, pradūrėme padangą.

Buvo karšta vasaros diena, patiems atsisukti rato nepavyko, varžtai buvo labai stipriai užsukti, prikepę. Gerai, kad turėjome techninės pagalbos paketą ir išsikvietėme pagalbą.

Atskubėjo per pusvalandį, nors buvome nutolę nuo miesto ir dar sekmadienį.

Atvykęs personalas buvo labai mandagus ir greitai viską sutvarkė. „Super“ paslauga, tuomet pagalvojome ir džiaugėmės, kad tokią pagalbą turėjome“, – prisiminė Diana.

Šie pasakojimai dalyvauja portalo lrytas.lt ir draudimo bendrovės „Lietuvos draudimas“ konkurse „Pasidalink pagalbos kelyje istorija ir laimėk vaizdo registratorių!“. Dalyvaukite ir jūs, plačiau apie konkursą čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.