Turi išskirtinį automobilį? Klaipėdiečiai ieško gražiausiųjų

Pirmą kartą Klaipėdoje organizuojamas ne vieno, o įvairių laikmečių bei stilių išskirtinių automobilių vasaros sezono atidarymas.

Klaipėdoje laukiami įvairių laikmečių ir stilių automobiliai.<br>Organizatorių nuotr.
Klaipėdoje laukiami įvairių laikmečių ir stilių automobiliai.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2015, 6:36 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:25 AM

Gegužės 30 dieną 15 val. Klaipėdos Vasaros estradoje prasidės „Memel motor fest ‘15“.

Renginio organizatoriai tikisi suburti įvairius automobilių klubus bei pavienius automobilių gerbėjus, kurie turi skirtingo laikotarpio automobilius ir mėgsta įvairias automobilių puošybos sritis.

Renginio organizatoriaus Vytauto Butkaus teigimu, Vakarų Lietuvoje retai organizuojami panašaus pobūdžio renginiai, tad buvo nuspręsta imtis iniciatyvos ir suburti visus į vieną didelę šventę.

„Kviečiami aktyviai dalyvauti ne tik pajūrio krašto žmonės, bet ir visi, kurie savo garaže laiko įdomų ir išskirtinį automobilį.

Šio renginio metu žiūrovai galės apžiūrėti visą suvažiavusią techniką ir ją įvertinti. Šventėje darbuosis specialiai suburta komisija, kuri kartu su lankytojų balsais nuspręs, kurie automobiliai pasitiks vasarą laimėję savo atstovaujamoje kategorijoje, kurių iš viso bus 10, t. y. Mis Amerika, Mis Vokietija, Mis Europa, Mis TSRS, Mis JDM, Mis Interjeras, Mis Variklio skyrius, Mis Oldtimer’is, Mis SportCar‘as, Mis 4×4.

Taipogi renginio metu veiks garažo išpardavimas, kurio metu galėsite parduoti ir pirkti retas arba nestandartines automobilių ir motociklų dalis“, – tvirtino jis.

Organizatoriai tikisi sukurti atmosferą, kuri leis neskubant žiūrovams pasigrožėti įvairia technika, o visiems automobilių ir motociklų entuziastams pabendrauti su bendraminčiais bei dalyvauti ir laimėti renginio rėmėjų įsteigtus prizus ir apdovanojimus.

Renginyje laukiami ir motociklų entuziastai bei sportinių automobilių savininkai.

Visus, norinčius dalyvauti renginyje su savo technika, prekiauti dalimis bei norinčius prisidėti prie organizatorių komandos, V.Butkus kvietė registruotis internete adresu start1.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.