Avicii „Volvo“ garbei perdarė legendinę dainą

Avicii perdarė legendinę Ninos Simone dainą „Feeling Good“ „Volvo“ pageidavimu.<br>Gamintojo nuotr.
Avicii perdarė legendinę Ninos Simone dainą „Feeling Good“ „Volvo“ pageidavimu.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 10, 2015, 5:24 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 8:37 AM

Volvo Cars“ ir švedų atlikėjas bei prodiuseris Avicii paskelbė apie kūrybinį bendradarbiavimą, skirtą pažymėti jų švedišką prigimtį.

Stokholme gimęs, 25 metų prodiuseris ir artistas Avicii, pastaraisiais metais pasaulinėje muzikoje paliko gilų pėdsaką ir buvo pripažintas vienu iš geriausių didžėjų, remiksų kūrėjų ir muzikos prodiuserių.

Bendradarbiavimui buvo pasirinktas kūrinys „Feeling Good“, kurį Nina Simone įrašė prieš 50 metų, o dabar Avicii jam suteikė naują gyvenimą.

Kūrinys buvo papildytas naujomis vokalo partijomis, užkrečiančiu ritmu ir griebiančia melodija, kuri visame pasaulyje, įvairiausiuose festivaliuose ir klubuose, virpino milijonus širdžių.

„Aš labai seniai mėgstu šią dainą. Tai yra viena geriausių kada nors parašytų dainų. Ji man yra nesenstanti. Aš ilgą laiką buvau didelis Ninos Simone, Ettos James ir kitų, panašiai skambančių atlikėjų fanas.

Tad kai aš sužinojau, kokio kūrinio muzikiniam klipui pageidavo „Volvo Cars“, buvau tikrai sujaudintas ir nudžiugau, galėdamas kažką su juo nuveikti. Aš norėjau sukurti kažką naujo ir tuo pat metu išsaugoti originalą,“ – sakė Avicii. „Feeling Good“ vaizdo klipas buvo nufilmuotas Švedijoje – Stokholme ir jo apylinkėse, artimose Avicii, kaip Osterlene, kuriame atlikėjas kartu su šeima leisdavo savo vasaros atostogas. Avicii ir jo komanda sukūrė galutinę vaizdo klipo viziją ir kartu su „Volvo“ suderino siužetą.

„Man buvo svarbu, kad jeigu mes darome kažką kartu, tai turi būti nauja ir unikalu. Tai turėtų būti ilgalaikis, globalus abipusis bendradarbiavimas, kuris visiškai derėtų su mūsų abiejų tapatybėmis, vertinant tiek patikimumą, tiek kūrybiškumą. Viskas, ką matote vaizdo klipe, yra tikrasis Avicii.

„Volvo Cars“ tema yra „Nauja pradžia“ („A New Beginning“)“, – sakė Ashas Pournouris, „At Night Management“, kompanijos, kurios vizija ir kūrybinis vadovavimas Avicii suteikė pasaulinę šlovę, įkūrėjas.

„Volvo Cars“ markė yra užsitarnavusi saugių, aplinką tausojančių ir kokybiškų automobilių gamintojų vardą nuo pat 1927 metų, kuomet buvo įkurta.

Pastaraisiais metais pradėtas svarbus markės transformavimo procesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.