Nemokami KET testai – jau portale Lrytas.lt

Laukia egzaminas „Regitroje“, bet dar nesijaučiate pasiruošę? O gal norisi pasitikrinti, ar gerai atsimenate visas kelių eismo taisykles?

Nemokami KET testai – portale Lrytas.lt<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Nemokami KET testai – portale Lrytas.lt<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Nemokami KET testai – portale Lrytas.lt<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Nemokami KET testai – portale Lrytas.lt<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 23, 2015, 9:47 AM, atnaujinta Oct 24, 2017, 1:52 PM

Nuo šiol galite nemokamai pasitikrinti savo žinias portale Lrytas.lt. Adresu autotestai.lrytas.lt rasite profesionalių vairavimo teorijos dėstytojų parengtus klausimynus, kuriuos išsprendę iš karto pamatysite savo įvertinimą.

„Keliuose kasdien vykstančios nelaimės mums skaudžiai primena, kad vairuotojai daug ką yra pamiršę arba visai neišmokę. Mes, kaip vienas didžiausių šalies portalų, suteiksime galimybę jiems atnaujinti ir papildyti savo žinias.

Džiugu, kad šimtai tūkstančių mūsų skaitytojų nuo šiol tai galės padaryti nemokamai“, – tvirtino portalo Lrytas.lt redaktorius Liudas Dapkus.

Virtualiais Kelių eismo taisyklių bilietais portale Lrytas.lt naudotis labai paprasta – už juos nereikia nei mokėti, nei registruotis.

Tiesiog atsidarykite puslapį autotestai.lrytas.lt ir galite iš karto pradėti spręsti bandomąjį vairavimo teorijos egzaminą. Atsakę į visus klausimus spauskite „Baigti testą“ ir pamatysite, kiek klaidų padarėte.

Baigę testą galėsite peržiūrėti savo atsakymus, išsiaiškinti, kur padarėte klaidų, ir įsidėmėti teisingus atsakymus.

Klausimų tikslumu, atnaujinimu ir papildymu rūpinasi Šiauliuose įsikūrusios I. Jagmino vairavimo mokyklos specialistai, sekantys visas KET naujoves. Iš viso duomenų bazėje yra per 700 skirtingų klausimų, iš kurių atsitiktiniu būdu suformuojami iš 30 klausimų sudaryti bandomieji egzaminai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.