Šios ratuotos svarstyklės – geriausias būdas keliauti?

Riedlentės ir buitinių svarstyklių hibridą primenanti transporto priemonė yra ne didenė už nešiojamą kompiuterį.<br>YouTube.com nuotr.
Riedlentės ir buitinių svarstyklių hibridą primenanti transporto priemonė yra ne didenė už nešiojamą kompiuterį.<br>YouTube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 17, 2015, 10:48 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 7:39 AM

Smagią, ne didesnę už nešiojamą kompiuterį transporto priemonę sukūręs japonų inžinierius sako, kad ji taip pat labai nedaug sveria ir yra lengvai naudojama.

WalkCar“ pavadinto gaminio galios šaltinis yra akumuliatorių baterija. Nors jis neatrodo labai tvirtas, nes yra pagamintas iš aliuminio lydinio, tačiau pasirodo, kad gali atlaikyti iki 120 kg svorį.

Skelbiama, kad šis transportinis padėklas gali išvystyti iki 10 km/val. greitį ir vienų įkrovimu nuvažiuoti iki 12 km atstumą.

Kaip naujienų agentūrai „Reuters“ pasakojo jo kūrėjas Kuniako Saito, svarstęs apie tai, kokias mobilumo galimybes suteiktų krepšyje nešiojama transporto priemonė. Kadangi magistro darbui jis ruošė elektromobilio variklio valdymo sistemas, turėjo galimybę idėjas patikrinti realybėje.

Elektroninėje prekyboje „WalkCar“ turėtų pasirodyti jau šį rudenį. Futuristinės riedlentės kaina sieks maždaug 720 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.