Leonardo DiCaprio ruošia staigmeną automobilių gerbėjams

Didžiausias verslo skandalas nuo pokario laikų jau tapo įkvėpimu knygų autoriams ir kino studijoms.

Leonardo DiCaprio yra ekologiško transporto šalininkas, todėl filme, kurį kurs jo kompanija „Volkswagen“ gali kaip reikiant kliūti.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Leonardo DiCaprio yra ekologiško transporto šalininkas, todėl filme, kurį kurs jo kompanija „Volkswagen“ gali kaip reikiant kliūti.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2015, 11:09 AM, atnaujinta Oct 10, 2017, 4:01 AM

„Volkswagen“ dyzelinių variklių emisijos skandalo dūmai, tiek tiesiogine, tiek ir perkeltine to žodžio prasme dar ilgai tvyros ore.

„New York Times“ dirbantis Europos ekonomikos korespondentas Jackas Ewingas jau paskelbė ketinantis parašyti knygą apie „Volkswagen“ skandalą. Jis pardavė pavadinimo dar neturinčios knygos leidybos teises „W. W. Norton & Company“. Kalbama, kad už knygą jam bus sumokėta šešiaženklė suma, rašo autoblog.com.

Tuo pat metu kino prodiuseriai suskubo įsigyti autorines teises paversti knygą filmu, kai ji bus baigta.

Pranešama, kad tai jau padarė „Paramount Pictures“ ir Leonardo DiCaprio kompanija „Appian Way“. Kol kas lieka nežinoma, ar Holivudo žvaigždė vaidins filme, ar tik prisidės kaip vienas iš prodiuserių.

L.DiCaprio studija jau išleido ne vieną filmą, kuriame aktorius atliko pagrindinius vaidmenis įskaitant „Aviatorių“ („Aviator“, 2004 m.), „Kuždesių salą“ („Shutter Island“, 2010 m.) ir „Volstryto vilką“ („The Wolf of Wall Street“, 2013 m.). Taip pat ir daugybę filmų, kuriuose jis nevaidino.

Toks L.DiCaprio žingsnis nestebina, turint omenyje, kad aktorius yra ilgametis ekologiško transporto šalininkas.

Jis buvo viena pirmųjų Holivudo žvaigždžių įsigijusių hibridinį „Toyota Prius“, prisidėjo prie „Fisker Karma“ atsiradimo ir kartu su „Venturi“ subūrė komandą „Formula E“ elektrinių bolidų lenktynėms.

Tam, kad L.DiCaprio taptų panašus į Martiną Winterkorną, ar bet kurį kitą „Volkswagen“ valdybos narį, prireiktų tikros grimo komandos magijos. Tačiau galime įsivaizduoti, kad būsimo filmo aktoriaus gerbėjai laukia su nekantrumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.