Gimę antrą kartą: vyrai pakelėje tik per plauką išvengė žūties

Šie du amerikiečiai gali įrašyti savo kalendoriuose antrąją gimimo dieną. Policijos patrulių kamera užfiksavo vaizdą, kuriame matyti, kaip jiems tik per plauką pavyksta išvengti žūties.

Bandydami toliau pasitraukti nuo atskriejusio automobilio vaikinai netgi pasistiebė ant pirštų galų.<br>Lrytas.lt nuotr.
Bandydami toliau pasitraukti nuo atskriejusio automobilio vaikinai netgi pasistiebė ant pirštų galų.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2015, 5:57 AM, atnaujinta Sep 28, 2017, 6:24 PM

Vakaras Konektikuto valstijoje pro Fairfyldo miestely važiavusiems vyrams klostėsi ne itin sėkmingai. Magistralėje jie pakliuvo į avariją, kurios metu buvo smarkiai apgadintas jų automobilis.

Įraše užfiksuota, kaip laukdami techninės pagalbos atsirėmę į kelio atitvarą vaikinai ramiai kalba mobiliaisiais telefonais.

Staiga atskrieja nevaldomas tamsus automobilis ir tik per plauką jų nekliudydamas didžiuliu greičiu taranuoja pakelėje stovintį aplamdytą mėlyną hečbeką.

Kiek ši situacija buvo pavojinga, geriausiai iliustruoja pačių vyrų reakcija, kai jie išvydo atlekiančią mašiną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.