Netikėti interneto herojai – troleibusą stumiantys pensininkai

Internete sparčiai plinta naujas vaizdo siužetas, kuriame įamžinta, kaip Ukrainos pensininkai Poltavos miesto gatvėmis stumia troleibusą.

Troleibusui įstrigus sniege, pensininkams neliko nieko kito, kaip tik išlipti ir jį pastumti.<br>Lrytas.lt nuotr.
Troleibusui įstrigus sniege, pensininkams neliko nieko kito, kaip tik išlipti ir jį pastumti.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2016, 10:15 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 4:16 PM

Įrašą internete patalpinusi Tamara Kostenkova prie jo paliko ir deramą prierašą: „Nestatykite automobilių šalikelėse, nepamirškite apie troleibusais važinėjančius pensininkus! Štai išlipo lauk ir stumia apvažiuodami pasitaikančias transporto priemones“.

„Komsomolskaya pravda“ skelbia, kad troleibusas tiesiog įstrigo apsnigtoje gatvėje ir nebegalėjo pajudėti iš vietos. Viešajam transportui pagalbą suteikė juo važiavę pensininkai, kurie išlipę lauk stūmė jį keliasdešimt metrų.

Tuo metu, kai vieni stūmė troleibusą, kiti ėjo iš paskos ir palaikė plušančius morališkai. Susidarė keista procesija, labai primenanti laidotuvių eiseną.

Vietos žiniasklaida rašo, kad kiti eismo dalyviai elgėsi geranoriškai – mažino greitį ir tvarkingai apvažiuodavo pamažu judantį viešąjį transportą.

Socialiniuose tinkluose ukrainiečiai piktinasi prastu Poltavos miesto gatvių valymu. Žmonės vieni kitų teiraujasi, kada per pastarąsias porą dienų jiems teko matyti sniego valymo techniką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.