Greitajai kelią užkirtęs taksistas dėl to labai pasigailėjo

Net ir pačiose pavojingiausiose miestų gatvėse galioja tam tikros nerašytos taisyklės. Viena iš jų – praleisti greitosios pagalbos automobilį, jei šis važiuoja su įjungtais švyturėliais.

Konfliktą su greitosios pagalbos automobilio vairuotoju pradėjęs taksistas labai greitai buvo „nuramintas“ situaciją pastebėjusių aplinkinių.<br>Lrytas.lt nuotr.
Konfliktą su greitosios pagalbos automobilio vairuotoju pradėjęs taksistas labai greitai buvo „nuramintas“ situaciją pastebėjusių aplinkinių.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-01 17:25, atnaujinta 2017-06-09 14:10

Kas nutinka tiems, kurie nusprendžia su medikų transporto priemone elgtis kaip su eiliniu eismo dalyviu, savo kailiu įsitikino įžūlus rusų taksistas.

Jis ne tik nepraleido persirikiuoti bandančio greitosios pagalbos automobilio, bet ir susinervinęs dėl tokio manevro užkirto jam kelią.

Neįvardinto Rusijos miesto gatvėje vaizdo registratoriumi užfiksuotame siužete matyti, kaip taksistas išlipęs iš automobilio ir priėjęs prie greitosios ima auklėti šios vairuotoją.

Tačiau prie šio incidento greitai prisidėjo kiti eismo dalyviai ir chuliganas greitai pats sulaukė kultūringo elgesio kelyje pamokos.

Kaip ir dažniausiai tokiais atvejais nutinka, patarimus ir pamokymus lydėjo ne vienas rusiškas keiksmažodis, o galiausiai taksistas buvo jėga įgrūstas į automobilį.

Visoje šioje situacijoje tenka tik apgailestauti, kad geri rusų vairuotojų norai neatnešė didelės naudos, mat konflikto metu iš visų pusių užstatyta greitoji negalėjo pajudėti iš vietos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.