„Top Gear“ netikėtumas – kultinę laidą ves „Draugų“ žvaigždė

Mattas LeBlancas tapo naujuoju „Top Gear“ vedėju.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Mattas LeBlancas tapo naujuoju „Top Gear“ vedėju.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2016, 12:42 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 6:50 AM

Kai Jeremy Clarksonas, Jamesas May ir Richardas Hammondas pasitraukė iš kultinės laidos apie automobilius „Top Gear“, tarp automobilių gerbėjų netilo spėlionės, kas taps naujaisiais jos vedėjais.

Laidą transliuojanti televizija BBC jau anksčiau patvirtino, kad vienu iš vedėjų taps radijo ir televizijos laidų vedėjas, senovinių automobilių kolekcininkas Chrisas Evansas, bet kitus laidos vedėjus iki šiol gaubė paslaptis.

Tarp galimų kandidatų buvo minimas automobilių žurnalistas Chrisas Harrisas, buvęs „Formulės 1“ lenktynininkas Davidas Coulthardas ir Niurburgringo trasos ekspertė lenktynininkė Sabine Schmitz.

Tačiau BBC netikėtai pranešė, kad antrasis laidos vedėjas bus JAV aktorius Mattas LeBlancas, išgarsėjęs šmaikščiojo Džo vaidmeniu seriale „Draugai“.

39 metų aktorius bus pirmasis „Top Gear“ vedėjas ne britas.

M.LeBlancas jau spėjo pasižymėti „Top Gear“ laidoje 2012-aisiais. Jis dalyvavo laidos rubrikoje „Žvaigždė racionaliai įkainotame automobilyje“ ir su „Kia C'eed“ įveikė greičiausią trasos ratą, iš lentelės viršaus išstumdamas Poną Byną – Rowaną Atkinsoną. Šį siužetą galite pamatyti žemiau.

„Top Gear“ į „BBC Two“  grįš gegužę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.