Ekscentriški britų turtuoliai siautė su itin retu „Ferrari“

Plačiojoje interneto erdvėje „TaxTheRich“ pseudonimu žinomi itin ekscentrišku elgesiu garsėjantys britų turtuoliai pristatė naują vaizdo siužetą. Šį kartą fermoje jie linksminosi su itin retu „Ferrari F40 GT“.

Nors automobilių entuziastus toks vaizdas gasdina, filmavimo metu nukentėjo tik galinės „Ferrari F40 GT“ padangos.<br>Lrytas.lt nuotr.
Nors automobilių entuziastus toks vaizdas gasdina, filmavimo metu nukentėjo tik galinės „Ferrari F40 GT“ padangos.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2016, 5:45 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 7:13 AM

Primename, kad ta pati lengvai pakvaišusi kompanija jau važinėjo pievomis su „Rolls-Royce Wraith“, degino „Jaguar XJ220“ padangas, kvailiojo su „Bugatti EB110“ ir vietoje ralio automobilio panaudojo „Ferrari Enzo“.

Naujausias šių vyrukų pasirinkimas yra „Ferrari F40“. Konkretus automobilis yra šeštasis pagamintas prototipas, kurį „Michelotto“ meistrai kadaise pavertė grynakrauju lenktyniniu modeliu.

Superautomobilis neseniai buvo restauruotas, tačiau užuot stovėjęs jį saugomame garaže su reguliuojama atmosfera jis gavo šiek tiek drėgmės ir purvo.

Išėjo tarsi provinciali „gymkanos“ versija, tik šiek tiek mažesniu greičiu. Kad ir kokie patrakėliai „TaxTheRich“ būtų, automobilio apgadinti jie tikrai neketino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.