BMW skrydis Vilniuje: nufilmavo šiurpų slydimą per judrią gatvę

Vilniuje vos per plauką didžiulės avarijos nesukėlęs BMW vairuotojas uždėjo dar vieną tamsią dėmę šios markės gerbėjams.

Agresyvus manevras šiam kelių chuliganui vos nesibaigė liūdna istorija.<br>Nuotrauka iš vaizo įrašo.
Agresyvus manevras šiam kelių chuliganui vos nesibaigė liūdna istorija.<br>Nuotrauka iš vaizo įrašo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2016, 3:20 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 7:49 PM

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip vienoje iš intensyvaus eismo sostinės gatvių seno vokiško automobilio vairuotojas surengė tikrą šou.

Kaip pasakojo siužetą vaizdo archyvuose patalpinęs vaikinas, incidentas įvyko vasario 25 d. likus 10 minučių iki 11 val.

Vaizdą nufilmavęs vairuotojas ramiai važiavo nuo Lazdynų tilto Tūkstantmečio gatvės link, kai priešais iššoko raudonos spalvos 5 serijos BMW.

Kelių chuliganas iš radžių metėsi į vieną, o paskui į kitą pusę, tačiau automobilio suvaldyti jau nesugebėjo – slysdamas šonu kirto visas tris eismo juostas ir užvažiavo ant šaligatvio. Anot įrašą patalpinusio vyro, vairuotojas „vos įsipaišė“.

Laimei, šį kartą nukentėjo tik šio neatsakingo vairuotojo išdidumas ir piniginė. Įraše aiškiai matomas raudonojo BMW valstybinis numeris, todėl jis turėjo patekti ir į policijos pareigūnų akiratį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.