Imitavę apgautos merginos kerštą apdūmė akis visiems

Gegužės pradžioje britų žiniasklaidoje mirgėjo pranešimai apie prabangių parduotuvių rajone Londone stovintį „Range Rover“, kurio baltas kėbulas buvo tiesiog suniokotas raudonais dažais.

Prabangaus visureigio pristatymui „Range Rover“ pasirinko labai originalų būdą.<br>Klo/Twitter nuotr.
Prabangaus visureigio pristatymui „Range Rover“ pasirinko labai originalų būdą.<br>Klo/Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2016, 3:22 PM, atnaujinta May 25, 2017, 11:02 AM

Užrašai ant automobilio šonų, priekio ir netgi galinio stiklo leido suprasti, kad tai neištikimo vyro apgautos merginos kerštas.

„Cheater it's over“ (kiaule, viskas baigta – liet.) ir „Hope she was worth it“ (tikiuosi, ji buvo to verta – liet.) – šios dvi aiškios žinutės ir jų pateikimo būdas leido suprasti, kad mergina neva buvo tikrai įpykusi.

Pranešimai apie apgautos merginos suniokotą prabangų „Range Rover“ visureigį greitai pasklido socialiniuose tinkluose, tačiau vien tik jais neapsiribojo. Apie tai skelbė didžiausios britų žiniasklaidos priemonės, įskaitant BBC, „The Sun“ ir „The Telegraph“.

Buvo rašoma, kad visureigį potencialiai neištikimas vyras pastatė neleistinoje vietoje, o jį fotografuojantiems praeiviams nuvažiuodamas rodė vidurinį pirštą.

Visgi kaip galiausiai paaiškėjo, tai tik puikiai sumanytas reklaminis triukas. Tokiu neįprastu būdu buvo pristatyta prabangi „Range Rover Vogue“ versija.

Idėjos įgyvendinimą pristatančiame klipe matyti, kaip dažų flakoną vedžioja ne įsiutusius merginos, o patyrusio grafičių piešėjo ranka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.