Policija paviešino bepročio motociklininko sulaikymą barikada

Policijos pareigūnai paviešino motociklininko gaudynių vaizdo įrašą. Jame užfiksuota, kaip iš pareigūnų tarnybinio automobilio ir civilio transporto priemonės padaroma barikada.

Motociklas dideliu greičiu trenkėsi į „Volvo“.
Motociklas dideliu greičiu trenkėsi į „Volvo“.
Motociklas dideliu greičiu trenkėsi į „Volvo“.
Motociklas dideliu greičiu trenkėsi į „Volvo“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 20, 2016, 12:47 PM, atnaujinta May 24, 2017, 10:48 PM

Priartėjęs motociklininkas manė, kad galės pralįsti pro tarpą tarp transporto priemonių, tačiau dideliu greičiu trenkėsi į „Volvo“.

Motociklas nuplėšė automobilio bamperį ir nuslydo asfaltu apie 100 metrų. Motociklininkas taip pat atsidūrė ant žemės. Smūgis buvo stiprus, bet jaunas vaikinas liko sąmoningas.

Motociklininką į Tauragės ligoninę išvežė pro šalį kaip tik tuo metu važiavęs greitosios medicinos pagalbos reanimobilis. Net ir ant neštuvų jaunuolis elgėsi agresyviai, rodė pareigūnams nepadorius gestus ir keikėsi.

Vaikėsi po miestą

Pirmieji kelių chuliganą pastebėjo Šilalės pareigūnai, kurie buvo atvykę padėti prie degančio namo. Pro gaisravietę dideliu greičiu pravažiavo motociklas „Yamaha“.

Pareigūnai pastebėjo, kad transporto priemonė yra be registracijos numerių. Jie nusprendė sustabdyti motociklą. Tačiau 25 metų vairuotojas iš Šilalės nė nemanė paklusti ir tik padidino greitį.

Netrukus motociklą kelyje Šilalė-Tauragė persekiojo du Šilalės policijos automobiliai. Pareigūnai įspėjo kolegas Tauragėje apie pavojingą eismo taisyklių pažeidėją. Tauragiškiai pasiuntė ekipažą.

Gaudynės tęsėsi apie 30 kilometrų. Gavę duomenų, kad greitai prieš save pamatys motociklą, Tauragės pareigūnai nusprendė užtverti kelią. Policininkai pastatė savo mašiną šonu ir paprašė civilio „Volvo“ vairuotojo padėti blokuoti kelią.

Paaiškėjo, kad vaikinas neturi vairuotojo pažymėjimo, o motociklas nebuvo registruotas. Pareigūnai toliau tiria įvykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.