Sustabdę sprukusią rusę pareigūnai išvydo tikrą cirką

Ankstyvą antradienio rytą policijos pareigūnai Minske sustabdė „Range Rover Evoque“ visureigį. Tai padaryti nebuvo labai lengva, mat prie vairo sėdėjusi moteris taip įsibėgėjo, kad ją teko gaudyti dviem patrulių ekipažams.

Po nepavykusio bandymo bėgti nuo pareigūnų „Range Rover Evoque“ vairuotoja tiesiog pašėlo.<br>Ekrano nuotr.
Po nepavykusio bandymo bėgti nuo pareigūnų „Range Rover Evoque“ vairuotoja tiesiog pašėlo.<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2016, 11:05 AM, atnaujinta May 21, 2017, 12:43 PM

Kaip praneša onliner.by, kuomet automobilis su rusiškais registracijos numeriais galiausiai buvo sustabdytas vairuotoja ėmė isterikuoti, nuo jos sklido stiprus alkoholio tvaikas.

Baltarusių naujienų portalui incidento aplinkybes atskleidusi vyresnioji inspektorė Liubova Trepaško taip pat pasakojo, kad sustabdyta moteris elgėsi visiškai neprognozuojamai – pradėjo šaukti ant pareigūnų, puolė juos ir kandžiojosi.

Vairuotoja aiškino, kad yra kitos valstybės pilietė, todėl sulaikyti jos šie neva neturi teisės. Reikalavo iš pareigūnų pateikti sulaikymą pagrindžiančius dokumentus, kurie būtų pasirašyti paties Baltarusijos prezidento.

„Rusijos pilietė buvo pristatyta medikams. Tačiau ji nesileido apžiūrima, taip pat nesutiko pasirašyti jokių dokumentų“, – vietos naujienų portalui pasakojo L. Trepaško.

Jokių dokumentų pareigūnai moteriai daugiau ir nerodė, tačiau nutaikiusi akimirką ji pamėgino suvalgyti pažeidimų protokolą. Tačiau jį iš vairuotojos greitai atėmė.

Moteris buvo pristatyta į policijos nuovadą, o automobilis šiuo metu laikomas saugomoje aikštelėje.

Baltarusijoje atsisakantiems medikų apžiūros, kurios metu taip tikrinamas ir blaivumas, vairuotojams gresia tokia pati atsakomybė kaip ir už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.