Prostitutės pamėgo automobilių dalinimosi paslaugą

Šveicarijos prostitutės reguliariai naudoja automobilių dalinimosi paslaugas šioje šalyje teikiančios „Mobility“ kompanijos transporto priemones tam, kad turėtų, kur aptarnauti klientu. Tačiau minėtos bendrovės atstovų tokia žinia nejaudina.

Dalinimosi paslaugos automobiliai Šveicarijoje tapo prostitučių darbo vieta.<br>Flickr.com/paulStarPics nuotr.
Dalinimosi paslaugos automobiliai Šveicarijoje tapo prostitučių darbo vieta.<br>Flickr.com/paulStarPics nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-22 10:51, atnaujinta 2017-05-21 00:58

Neįvardintas asmuo šveicarų naujienų portalui 20min.ch pasakojo, kad šiais automobiliais dažnai paimamos heroiną ir kokainą vartojančios prostitutės, kurios po 15 minučių ar pusvalandžio yra paleidžiamos.

Kaip rašo thelocal.ch, ryškiai raudona spalva išsiskiriantys dalinimosi paslaugos automobiliai nuolatos matomi prie „raudonaisiais langais“ vadinamų saugomų pravažiuojamųjų viešnamių, kuriose prostitutėms yra leidžiama dirbti.

Visgi kompanija, kuriai priklauso šie automobiliai, tam visiškai neprieštarauja. Kaip šveicarų žurnalistams sakė „Mobility“ viešųjų ryšių atstovas Patrickas Eigenmannas, klientams suteikiama laisvė mašinas naudoti taip, lyg jos būtų jų pačių.

Jis pažymėjo, kad šis principas turi galioti ir kalbant apie švarą automobilio salone. E. Eigenmannas užsiminė, kad su higienos problemomis susiduriama kitame Šveicarijos mieste Berne ir atkreipė dėmesį, kad kompanija pasilieka jau teisę už salono valymą iš klientų imti papildomą mokestį.

Šveicarijoje prostitucija yra legali ir reglamentuojama įstatymų, o visos merginos privalo turėti darbo leidimus.

Ciuriche rengiamasi atidaryti savivaldybės viešnamį. Šią idėją itin palaiko kairiojo sparno politikai, kurie tikina, kad tai padėtų užtikrinti prostitučių saugumą. Ši problema aktuali tapo po to, kai 2013 metais jos buvo dalinai išstumtos iš miesto centro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.