Trūko kantrybė: šeima tanku sutraiškė nuolat gendantį automobilį

Iš „Fiat Chrysler“ padalinio „Dodge Journey“ vienatūrį įsigijusi australų pora trejus metus išgyveno tikrą pragarą.

Su „Fiat Chrysler“ kovoti pavargusi australų pora ėmesi radikalaus problemos sprendimo būdo.<br>Lrytas.lt nuotr.
Su „Fiat Chrysler“ kovoti pavargusi australų pora ėmesi radikalaus problemos sprendimo būdo.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-01 12:02, atnaujinta 2017-05-20 04:11

Automobilis nuolatos gedo, tačiau gamintojo atstovai atsisakė jį keisti, ar remontuoti jį nemokamai, todėl šeimos piniginė kiekvieną kartą apsilankius servise gerokai paplonėdavo.

Galiausiai neištvėrę, jų teigimu, arogantiško ir nepagarbaus gamintojo atstovų tono australai ėmėsi ryžtingų priemonių. Viešos akcijos metu automobilis buvo apdaužytas kūjų, apšaudytas strėlėmis, o galiausiai jį tiesiog sutraiškė tankas.

Pora skelbia, kad „Fiat Chrysler“ padalinio Australijoje atstovai siekė išvengti tokio scenarijaus ir netgi patys kreipėsi į politikus bei žiniasklaidą teigdami, kad jų meistrai neapžiūrėjo automobilio.

Tuo metu šios griausmingos akcijos iniciatoriai sako, kad vienatūris oficialiame servise paskutinį kartą lankėsi prieš tris mėnesius. Po apžiūros savininkams tuomet buvo pasiūlyta pakeisti kompaktinių plokštelių grotuvą ir vieną variklio tvirtinimą.

Netikėto pasiūlymo patikrinti „Dodge“ australai sulaukė likus trims dienoms iki šios akcijos. Jie įtaria, kad tokiu būdu kompanija tiesiog bandė tempti gumą.

O problemų su automobiliu būta daug, mat dėl įtrūkimo radiatoriuje variklis nuolatos perkaisdavo, kartą netgi buvo pramušta galvutės tarpinė. Taip pat buvo problemų su akumuliatoriaus krovimu, signalizacija, stabdžių diskais ir elektra valdomais langais.

Tanko traiškomas automobilis visuomet yra įspūdingas vaizdas, tačiau akcijos iniciatoriai sako šiuo sumanymu norėję atkreipti sunkiai dirbančių australų dėmesį.

Tokiu būdu siekiama atkreipti dėmesį į šalyje galiojančių įstatymus, kurie nesuteikia galimybės vartotojams kovoti už savo teises.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.