Būsimi saugumiečiai parodė, kas yra tikrieji Rusijos šeimininkai

Internete sparčiai populiarėja vaizdo siužetas, kuriame užfiksuotas kitų eismo dalyvių visiškai nepaisančių jaunuolių pasivažinėjimas.

30 juodų G klasės „Mercedes-Benz“ visureigių po miestą važinėjo visiškai nepaisydami kitų eismo dalyvių.<br>Ekrano nuotr.
30 juodų G klasės „Mercedes-Benz“ visureigių po miestą važinėjo visiškai nepaisydami kitų eismo dalyvių.<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2016, 3:48 PM, atnaujinta May 19, 2017, 10:19 PM

Taip mokslų baigimą paminėjo Rusijos Federalinės saugumo tarnybos akademijos auklėtiniai.

30 juodų G klasės „Mercedes-Benz“ visureigių paralyžiavo eismą pagrindinėse Maskvos gatvėse ir sukeldami avarines situacijas plačia kolona ramiai vėžinosi po miestą.

Būsimų pareigūnų elgesiu nesusirūpino nė viena iš valdžios struktūrų.

Ne taip seniai kilę skandalai dėl vieno iš „Lukoil“ vadovų sūnaus su kompanija tokios pat markės visureigiu gainiojusio policiją po miestą ir Machačkalos vicemero atžalos šonalysdis miesto centre tiesiai prieš pareigūnus nublanko prieš tai, ką iškrėtė būsimieji saugumo pajėgų darbuotojai.

Su 30 prabangių juodų visureigių jie visai visuomenei tarsi siekė pademonstruoti, kas iš tiesų yra šeimininkas ir ko reikia bijoti.

Kaip pažymi vietos žiniasklaida, tai visai rimta, mat teisėsaugai neliečiami lengvai pinigus gaunantys sulaukėję pareigūnai netolimoje ateityje valdys šalį.

Avtovzglyad.ru žurnalistai įsitikinę, kad jaunuoliai liks nenubausti, mat po chuliganiško pasivažinėjimo praėjus beveik dviem savaitėms teisėsaugos organai niekaip į tai nereagavo, nors pranešimus apie tai tikrai gavo.

Rusai konstatuoja, kad šiuo atveju buvo pademonstruotas bjaurus tikrasis šalies valdžios veidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.