Benamį lepinęs verslininkas po lenktynių neteks teisės vairuoti

Ketvirtadienį traukos lenktynes įžanginėje „Eneos 1006 km lenktynių“ programoje laimėjusi vairuotoją pagavo tikras azartas.

Kilniu poelgiu išgarsėjęs verslininkas po lenktynių veikiausiai neteks teisės vairuoti.<br>Stop kadras.
Kilniu poelgiu išgarsėjęs verslininkas po lenktynių veikiausiai neteks teisės vairuoti.<br>Stop kadras.
Įsismarkavęs traukos lenktynių nugalėtojas veikiausiai neteks vairuotojo pažymėjimo ir turės sumokėti baudą.<br>Organizatorių nuotr.
Įsismarkavęs traukos lenktynių nugalėtojas veikiausiai neteks vairuotojo pažymėjimo ir turės sumokėti baudą.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 23, 2016, 11:08 AM, atnaujinta May 18, 2017, 12:50 AM

Po varžybų lenktynininką, verslininką Kęstutį Fedirką pričiupo kelių policija. Vyras net 61 km/val. viršijo leistiną greitį.

Žinomas vyras pagarsėjo prieš Kalėdas pradžiuginęs benamį. Jis vyrui suteikė galimybę nusiprausti, persirengti ir sumokėjo už prekybos centre benamio išsirinktas vaišes. K.Fedirka taip pat ragino pasielgti ir kitus – nelikti abejingiems kitų skurdui.

Su policija bendravo kitaip

Kaip savo socialinio tinklapio paskyroje ironiškai pastebi pareigūnai, lenktynių dalyviui per pora dieną du kartus teko bendrauti su policija, tačiau aplinkybės gerokai skiriasi.

„Vakar – taurė iš Lietuvos kelių policijos tarnybos viršininko Vytauto Grašio rankų, šiandien – po kelių policijos tarnybos reido – gresiantis teisių atėmimas ir piniginė bauda už 61 km/val. viršytą leistiną greitį“, – konstatuoja policijos atstovai.

Jie pažymi, kad būtent taip ir nutiko lenktynių Palangoje dalyviui, ketvirtadienį laimėjusiam pirmąją vietą automobilių traukos lenktynėse, tačiau šiandien pamiršusiam, kad kelias Klaipėda-Liepoja – ne varžybų trasa.

Už daugiau nei 50 km/val. viršytą leistiną greitį K.Fedirkai gresia nuo 450 iki 550 eurų bauda. Taip pat jis iki pusės metų laikotarpiui neteks teisės vairuoti.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai ir toliau intensyviai prižiūrės eismą ne tik automobilių gausmo kupiname pajūryje, bet ir visoje šalyje. Vien dėl tų eismo dalyvių, kurie laikosi taisyklių, vairuoja atsižvelgdami į greičio ribojimus bei saugodami vieni kitus kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.