Naujos automobilių paslaugos skelbimas sukelia įvairių minčių

Startuoliai visame pasaulyje naudoja visas įmanomas priemones siekdami savo preke ar paslauga sudominti kuo platesnę auditoriją.

Šie Los Andžele veiklą pradėję startuoliai sugalvojo originalų būdą, kaip būti pastebimais konkuretų minioje.<br>Ekrano/Twitter nuotr.
Šie Los Andžele veiklą pradėję startuoliai sugalvojo originalų būdą, kaip būti pastebimais konkuretų minioje.<br>Ekrano/Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2016, 12:58 PM, atnaujinta May 17, 2017, 8:52 PM

Tokie bandymai ne visuomet duoda norimų rezultatų ir vietoje nenuilstančių pozityvių kalbų apie įdomų naują produktą, mažai kam žinoma kompanija sulaukia pasipiktinimo bangos.

Bet kuriuo atveju, viešumas gali tapti pirmuoju sėkmingu žingsniu į verslo plėtrą.

Akivaizdu, kad tokia logika vadovaujasi ir Los Andžele įsikūrusi startuolių kompanija „Skurt“. Ji suteikia galimybę klientams išsinuomoti automobilį naudojantis išmaniojo telefono programėle.

Transporto priemonių nuomos ir dalinimosi pagal poreikį verslas JAV sparčiai plečiasi.

Tam, kad išsiskirtų iš konkurentų nauja kompanija visame mieste iškabino skelbimus, kuriuose paslauga pateikiama su šelmišku humoro jausmu – vyro tarpukojyje pūpso... automobilis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.