„McLaren“ vairuotojo ir riedlentininko konfliktas sukėlė įtarimų

Atsitiktinis praeivis užfiksavo, ką įpykęs paauglys padarė 230 tūkst. eurų vertės superautomobiliui „McLaren“. Smogdamas riedlente jis suskaldė priekinį stiklą, o tuomet jau ėmė bėgti, mat automobilio keleivis nusprendė imtis jo auklėjimo.

Tarp paauglio ir „McLaren“ vairuotojo su keleiviu kilo rimtas konfliktas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Tarp paauglio ir „McLaren“ vairuotojo su keleiviu kilo rimtas konfliktas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2016, 4:54 PM, atnaujinta May 17, 2017, 1:18 PM

Tarp internautų užvirė aršios diskusijos, kas šioje situacijoje labiau nusikalto. Dauguma vartotojų linkę palaikyti vaiką ir sako, kad nesustojęs prie perėjos vairuotojas galėjo lengvai jį pražudyti.

Užfiksavo tik smūgio garsą

Pats siužeto autorius Paulas Gonzo rašo tuo metu stovėjęs prie vienos iš Denverio ledainių. Po akimirkos pastebėjo pravažiuojantį „McLaren MP4-12C“. Anot jo, sustojęs vairuotojas paspaudė garso signalą ir garsiai išbarė berniuką.

Kadangi filmuojama buvo vertikaliai, įraše neužfiksuotas pats momentas, kai riedlente trenka per stiklą, tačiau smūgio garsas girdimas aiškiai.

Tolesnė įvykių eiga jau buvo nekontroliuojama. Supratęs, ką padarė, paauglys leidosi bėgti, o įsiutęs superautomobilio keleivis kiek įkabindamas nusivijo jį iš paskos.

Nepatenkintas besirenkančios minios dėmesiu vairuotojas greitai pasitraukė iš incidento vietos.

Paaiškėjo tikrosios aplinkybės

Tiesa, greitai atsirado žmonių, kurie suabejojo vaizdo įrašo autentiškumu. „9 News“ žinių reporteris, įtardamas, kad kažkas su šiuo siužetu negerai, nusprendė plačiau pasidomėti incidento aplinkybėmis.

Jis greitai išsiaiškino, kad įrašą internete paskelbė vietinės Denverio superautomobilių nuomos kompanijos vadybininkas. Būtent jo atstovaujamai įmonei ir priklauso nufilmuotas „McLaren“. Dar žurnalistas sužinojo, kad po įvykio niekas nesikreipė į policiją.

Taip pat kažkam iš praeivių pavyko užfiksuoti patį riedlentininką. Jis įamžintas prieš incidentą laukiantis prie gatvės, o į perėją sparčiai įvažiavo tą pačią akimirką, kai joje pasirodė ryškiaspalvis automobilis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.