Konfliktą po avarijos rusė baigė spyriu policininkui į veidą

Agresyvi kelių chuligano draugė Rusijoje nusprendė išspręsti savaip ir už tai sulaukė stebėtinai menkos atsakomybės.

Už spyrį policijos pareigūnui į veidą merginai buvo skirta vos 15 tūkst. rublių (apie 200 eurų) bauda.<br>Jim H./Flickr.com nuotr.
Už spyrį policijos pareigūnui į veidą merginai buvo skirta vos 15 tūkst. rublių (apie 200 eurų) bauda.<br>Jim H./Flickr.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2016, 12:58 PM, atnaujinta May 17, 2017, 12:22 AM

Po Permės rajone įvykusio incidento policijos pareigūnai atvyko į vyro, kuris anksčiau pabėgo iš įvyko vietos, namus.

Jų apsilankymo tikslas buvo užpildyti reikiamus dokumentus, tačiau pažeidėjas atsisakė pasirašyti popierius, o kartu buvusi jo dama puolė pareigūnus ir vienam iš jų įspyrė į veidą.

Agresyvi mergina buvo sulaikyta, o dėl jos išpuolio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už sveikatai ir gyvybei pavojaus nesukėlusį teisėsaugos pareigūno užpuolimą jai grėsė iki 200 tūkst. rublių (2,7 tūkst. eurų) bauda arba iki 5 metų laisvės atėmimo bausmė.

Tačiau teismo sprendimu chuliganė atsipirko nedidele bauda. Kelių policijos pareigūnui koja į veidą spyrusiai merginai pavyko išvengti laisvės atėmimo bausmės, kuri į prastai yra skiriama panaudojus jėgą prieš teisėsaugos atstovus.

Nors teismas vietos gyventoją pripažino kalta dėl policininko užpuolimo, kaip praneša Permės regiono policijos atstovai, galiausiai kojų nevaldančiai rusei buvo skirta vos 15 tūkst. rublių (200 eurų) bauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.