Slėgio neatlaikiusi cisterna fekalijose paskandino visą gatvę

Prie sankryžos degant raudonam šviesoforo signalui išsirikiavusių transporto priemonių vairuotojai nė nenujautė, kokia nelaimė netrukus įvyks visai šalia jų.

Buitines nuotekas vežančio sunkvežimio cisternos sprogimas – vaizdas ne iš maloniųjų.<br>Ekrano nuotr.
Buitines nuotekas vežančio sunkvežimio cisternos sprogimas – vaizdas ne iš maloniųjų.<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Technologijos.lt

Aug 11, 2016, 4:17 PM, atnaujinta May 16, 2017, 4:51 AM

Šis incidentas nutiko Rusijoje. Gausiai naudojami vaizdo registratoriai ten užfiksuoja pačių keisčiausių dalykų. 2013 metų vasarį taip buvo įamžintas meteorito smūgis. O prieš keletą dienų priešais objektyvą įvyko neįprasto pobūdžio sprogimas.

Šiaurinėje Maskvos dalyje sprogo buitinės kanalizacijos nuotekų sklidina prie sankryžos stovinčio sunkvežimio cisterna.

Galbūt mėginta sutalpinti pernelyg daug turinio, o gal dėl vienokių ar kitokių priežasčių karštą vasaros dieną įvykus cheminėms reakcijoms dėl dujų slėgio neatlaikė plieninės cisternos konstrukcijos.

Geriausiai visą situaciją pakomentavo vaizdą įamžinęs vairuotojas, kuris tuoj pat po sprogino pareiškė: „Štai ir pasipylė š*dai.“

Slėgį kanalizacijos sistemose reikia kontroliuoti. Atkreipti dėmesį į šią problemą progą turėjome visai neseniai – vos prieš keletą dienų, kai internete pasirodė Filadelfijoje nufilmuotas vaizdelis, kuriame buvo įamžinta, kaip po liūties gatvėje į orą ėmė kilti masyvus kanalizacijos šulinio dangtis.

Įspėjame, kad vaizdas nėra iš maloniųjų. Vaizdo registratoriaus savininkas bei jo keleivis negali susilaikyti nuo keiksmažodžių, todėl necenzūrinės rusiškos leksikos nemėgstantys žmonės įrašą turėtų žiūrėti išjungę garsą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.