Nepatikėsite, ką šis mechanikas naudoja detalės išėmimui

Nagingam mechanikui vien tik patirties ar gero įrankių komplekto nepakanka. Reikia mokėti naudotis ne tik savo rankomis ir galva, idant susidūręs su nauja problema galėtum rasti patį efektyviausią jos sprendimą.

Užrūdijusio guolio išėmimui šie meistrai panaudojo duoną.<br>Lrytas.lt nuotr.
Užrūdijusio guolio išėmimui šie meistrai panaudojo duoną.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 10, 2016, 12:43 PM, atnaujinta May 13, 2017, 1:14 PM

Puikus to pavyzdys, rusų meistrų naudojamas labai neįprastas guolių išmontavimo metodas. Jame naudojama duona tiesiog dedama į kiaurymę, kurioje įprastai būna velenas.

Tuomet imamas tokio pats skersmens apvalus muštukas ir duona presuojama smūgiuojant plaktuku. Viduje suspausta masė galiausiai išstumia lauk įstrigusį guolį.

Šis vaizdo siužetas yra naujausias tokio netikėto ir kai kam galbūt nepagarbaus duonos panaudojimo pavyzdys, tačiau metodas anaiptol nėra naujas.

Darbą komentuojantis vyras sako, kad variklis stovėjo trejus metus, todėl viskas tikrai užrūdiję, tačiau jie pademonstruos tikrą stebuklą. Jis taip pat pažymi, kad duoną išimti po to visai paprasta, nes ji sulimpa į vientisą masę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.