Vairuotojas negalėjo patikėti išvydęs, kas šildosi jo mašinoje

Ką darytumėte, jei važiuojant magistrale piko metu iš po variklio gaubto išlįstų beveik dviejų metų gyvatė? O būtent taip visai neseniai nutiko Floridoje gyvenančiam Timui Mokwai.

Užsukęs į artimiausią stovėjimo aikštelę vyras nufilmavo neįprastoje vietoje pasirodžiusios gyvatės elgesį.<br>Lrytas.lt nuotr.
Užsukęs į artimiausią stovėjimo aikštelę vyras nufilmavo neįprastoje vietoje pasirodžiusios gyvatės elgesį.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-20 15:45, atnaujinta 2017-05-10 12:55

Kaip skelbia wtsp.com, saulėtoje valstijoje visą gyvenimą praleidęs amerikietis yra įpratęs matyti gyvates, todėl kai ši išlindo iš jo „Hyundai Sonata“ variklio skyriaus, visiškai nesutriko.

Vaikinas tiesiog pasuko į artimiausią stovėjimo aikštelę, uždarė langus, oro tiekimo angas ir nufilmavo neįprastoje vietoje atsiradusį gyvūną. Juolab kad šis neskubėjo slėptis.

Vietos žurnalistams jis pasakojo važiavęs atidarytais langais, todėl gyvatė beveik spėjo įslinkti į automobilio saloną. Dar pasidžiaugė, kad užsidarė pačiu laiku.

Netikėtai pasirodžiusi gyvatė taip pat greitai nuslinko atgal į šiltą variklio skyrių. Nuo to laiko roplio vyras daugiau nematė, tačiau tikisi, kad jam nieko nenutiko. Kitaip nei daugumai, T.Mokwai gyvatės neatrodo atgrasios. Amerikietis tikisi, kad jo automobilio variklio skyriuje įsikūrusi gyvatė rado rimtesnę prieglaudą krūmynuose, kur galėtų toliau ramiai gyventi.

Po šio incidento jo draugė iki šiol atsisako lipti į „Sonata“ saloną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.