Žydrūnas Savickas persėdo į naują automobilį ir prabilo apie rekordą

„Peugeot“ atstovai Ž.Savickui įteikė naują automobilį.<br>T.Bauro nuotr.
„Peugeot“ atstovai Ž.Savickui įteikė naują automobilį.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2016, 3:14 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:50 PM

Stipriausias Lietuvos žmogus Žydrūnas Savickas antradienį gavo visiškai naują automobilį – miesto visureigį „Peugeot 3008“.

Šį automobilį galiūnui suteikė „Peugeot“ importuotojas Baltijos šalyse. Ž.Savickas į kompaktinės klasės miesto visureigį tilpo be problemų – automobilis gana erdvus, o galiūno figūra per pastaruosius metus akivaizdžiai pasikeitė.

Nori atgauti rekordą

Ž.Savickas pripažino numetęs apie 15 kg. svorio ir šiuo metu sveria apie 165 kg. Vyras pakoregavo sporto programą, visiškai pakeitė mitybą ir atsikratė pilvuko bei išryškino galingus raumenis.

Jis taip pat užsiminė ir apie jam priklausiusį rekordą, kurį norėtų susigrąžinti. Prieš trejus metus, per konkurso „Metų automobilis 2014“ bandymų stovyklą jis patempė 12 naujų „Nissan Note“ automobilių ir pasiekė Gineso pasaulio rekordą.

Tačiau 2014-ųjų spalį britas Simonas Plankas šį rezultatą pagerino patempęs 14 „Ford Fiesta“ automobilių.

„Manau, mano rekordą reiktų atnaujinti. Manau, kad tokių galėčiau patempti ir dvidešimt“, – sakė Ž.Savickas, mostelėjęs į „Peugeot 3008“.

„Mums labai malonu bendradarbiauti su tokiais nuosekliais ir rezultatų siekiančiais aukščiausio lygio sportininkais kaip Žydrūnas Savickas. Jo pasiekimai sporto srityje ir ateities planai iš esmės sutampa su „Peugeot“ ambicijomis“, – sakė „Peugeot Baltic“ vadovas Rasmusas Talis.

Tikisi daugiau pergalių

Ž. Savickas sakė, kad bendradarbiauti su „Peugeot“ prekinio ženklo gamintoju jam tikrai yra malonu: „Man malonu atstovauti vienam iš sėkmingiausių ir daugiau nei 200 metų istoriją turinčiam automobilių gamintojui. Mus jungia tokios pat vertybės – aukščiausio lygio kokybė, galinga elegancija ir emocijos.“

„Mano dabartinę sportinę karjera pakoregavo trauma. Atstatyti jėgas padėjo intesyvios treniruotės, pasikeitusi mityba, ciklo metu daugiau dariau kardio treniruočių, o tai padėjo atsikratyti riebalų pertekliaus, tapau greitesnis ir ištvermingesnis“, – komentavo savo pasikeitusią išvaizdą Ž. Savickas.

Ateinančius du sezonus jis planuoja laimėti dar vieną pasaulio čempiono titulą ir pagerinti pasaulio rąsto kėlimo rekordą. Be to, sudalyvauti 5 – 6 dideliuose galiūnų turnyruose. Artimiausias jo tikslas neabejotinai yra apginti „Arnold Classic“ čempiono titulą – tikisi, kad tai įvyks kovo pradžioje Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Žydrūno Savicko pasiekimai:

14x Lietuvos galiūnų čempionas

4x Europos galiūnų čempionas

5x Pasaulio rąsto kėlimo čempionas

6x pasaulio galiūnų čempionas

8x „Arnold Classic‟ nugalėtojas

14 Gineso rekordų

60 pasaulio galiūno rekordų

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.