„McLaren“ pristatė svajonių dovaną, kurios norėtų kiekvienas vaikas

Greičiausio „McLaren“ modelio P1 pagrindu sukonstruotas pirmasis britų gamintojo elektromobilis jau buvo išbandytas „Goodwood“ lenktynių trasoje.

„McLaren P1“ elektromobilį išbandęs ketverių metų ir trijų mėnesių Leo patvirtino, kad jį jau galima pristatyti klientams.<br>Gamintojo nuotr.
„McLaren P1“ elektromobilį išbandęs ketverių metų ir trijų mėnesių Leo patvirtino, kad jį jau galima pristatyti klientams.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 4:27 PM, atnaujinta Nov 12, 2019, 4:41 PM

Šie testai yra išsamios bandymų programos dalis, o prie vairo sėdėjo ketverių metų ir trijų mėnesių amžiaus vaikinas vardu Leo.

Apsukęs keletą ratų jis patvirtino, kad elektromobilis jau gali būti pristatomas klientams. Taip pat iškarto įtraukė šią mašiną į savo pageidaujamų kalėdinių dovanų sąrašą.

Miniatiūrinis „McLaren P1“ elektromobilis skirtas ne vyresniems nei šešerių metų vairuotojams. Nuo didžiojo brolio jis skiriasi ne tik gabaritais. Visų pirma, kaip ir kultiniame F1 modelyje vairuotojo sėdynė įrengta centre.

 

Be to, kitaip nei suaugusieji, mažieji automobilių entuziastai kol kas vieninteliai gali džiaugtis atviro kėbulo privalumais.

Kaip ir originalus P1 superautomobilis, mažoji jo versija gavo į viršų pakeliamas duris. Dinaminė charakteristika taip pat įspūdinga – įsibėgėjimas iki maksimalaus greičio trunka vos dvi sekundes. Tiesa, maksimalus išvystomas greitis siekia tik 5 km/val.

Mažajame „McLaren“ automobilyje sumontuota automatinė pavarų dėžė turinti tris laipsnius judėjimui į priekį ir vieną – važiavimui atbulines eiga.

Elektromobilis aktyvuojamas vieno mygtuko paspaudimu. Viduje įrengta garso sistema ir MP3 grotuvas, kuriame įrašytos visos populiariausios lopšinės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.