Miško žvėreliai Kaune ragino vairuotojus tinkamai elgtis kelyje

Vilkas, Briedis ir Kiškis vėl sugrįžo į Kauną. Pernai džiuginę viešojo transporto keleivius, šiemet miško žvėreliai susidraugavo su miesto šuniuku – policininku Amsiu.

Artėjant vidurdieniui pareigūnai Kaune surengė linksmą akciją ir tuo pačiu metu – vairuotojų girtumo patikrinimą.<br>A.Karaliūno nuotr.
Artėjant vidurdieniui pareigūnai Kaune surengė linksmą akciją ir tuo pačiu metu – vairuotojų girtumo patikrinimą.<br>A.Karaliūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2016, 11:15 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:07 PM

Artėjant gražiausioms metų šventėms visi kartu jie nusprendė nustebinti miesto vairuotojus bei priminti apie saugų bei atsakingą vairavimą švenčių metu.

Dainų slėnio aikštelėje vykusio specialaus reido metu buvo tikrinamas vairuotojų blaivumas, o visa kalėdine nuotaika bei improvizacijomis papildė prie pareigūnų prisijungę žvėreliai.

„Nenustebkite, kai jūsų automobilį sustabdys policijos pareigūnai, o dovanėlę įteiks kalėdiniai personažai – Vilkas, Briedis, Kiškis ar policijos šuo Amsis“, – iš anksto linksmai perspėjo viešosios įstaigos „Artima kultūra“ vadovas Danas Viluckas.

„Mūsų tikslas – ne tik atkreipti visuomenės dėmesį, bet svarbiausia priminti, kad švenčių metu vairuotojai nesėstų prie vairo apspangę nuo alkoholio“, – pabrėžė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos viršininkas Danas Česnauskas.

Pasak pareigūno, švenčių dienomis skaudžių nelaimių skaičius sumažėja, tačiau apgirturių vairuotojų skaičius padidėja.

„Norime perspėti – švenčių metu negalima pernelyg atsipalaiduoti, o pafreigūnai pasirengę dirbti“, – kalbėjo D.Česnauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.