Avariją Varšuvoje sukėlęs auksinio „Lamborghini“ vairuotojas turi rimtų bėdų

Avariją Varšuvoje sukėlęs auksinio „Lamborghini“ vairuotojas mašiną buvo išsinuomavęs.<br>T.Žarori nuotr.
Avariją Varšuvoje sukėlęs auksinio „Lamborghini“ vairuotojas mašiną buvo išsinuomavęs.<br>T.Žarori nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2017, 10:54 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:45 PM

Dviejų automobilių susidūrimas sankryžoje yra viena iš dažniausių avarinių situacijų, bet vienoje iš Varšuvos sankryžų įvykusi avarija tapo tikru interneto hitu.

Pirmąją Naujųjų metų dieną, jau sutemus, auksu tviskančio „Lamborghini Aventador LP700-4“ vairuotojas nespėjo sustoti ir atsitrenkė į „Honda Accord“ šoną.

Lenkijos sostinėje įvykusi avarija bemat pritraukė būrį smalsuolių. Vieniems iš avarijos liudininkų net pavyko nufilmuoti patį įvykį, nors jie tikėjosi tik įamžinti pravažiuojantį įspūdingą automobilį.

Kaip matyti iš įrašo, abiejų vairuotojų greitis buvo nedidelis. Tačiau gatvėje buvo slidu ir „Lamborghini“ vairuotojas nespėjo sustoti prie raudono šviesoforo, rašo gazeta.pl.

Avarijos metu niekas nenukentėjo, bet ją sukėlusio vyro laukia dideli nemalonumai, nes prabangus „Lamborghini“ priklauso ne jam – JAV registruotą automobilį vyras buvo išsinuomavęs. Net atvykus pareigūnams jis ilgai nenorėjo lipti iš automobilio ir skundėsi, kad jo laukia bankrotas.

Nuo smūgio išdužo „Lamborghini“ žibintas, sulaužytas priekinis bamperis, dešinys sparnas, o iš pakrypusio priekinės bagažinės dangčio galima spėti, kad pažeisti ir giliau esantys konstrukciniai elementai.

Tokių automobilių pagaminta vos virš 3 tūkst. vienetų, o vienas „Aventador“, priklausomai nuo versijos, kainuoja daugiau nei 400 tūkst. eurų.

Daugiau nuotraukų iš įvykio vietos – čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.