Nežabotos vestuvininkų linksmybės Maskvoje: policininkas prarado darbą

Rusija yra tikra kraštutinumų šalis. Kai kurie teisėsaugos pareigūnai čia daro, ką nori, nors gali būti baudžiami itin griežtai.

Po šio vaizdo siužeto automobilių kolonoje važiavęs policijos pareigūnas neteko darbo.<br>Ekrano nuotr.
Po šio vaizdo siužeto automobilių kolonoje važiavęs policijos pareigūnas neteko darbo.<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2017, 7:18 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 11:15 PM

Tai gali patvirtinti policijos pareigūnas, kuris kartu su kitais vestuvininkais kėlė didžiulį chaosą Maskvoje. Viešojoje erdvėje pasirodžius žemiau pateiktam vaizdo įrašui jis iš karto neteko darbo.

Rusijos žiniasklaida skelbia, kad tiriami ir jo tiesioginių vadovų veiksmai. Jiems taip pat gali tekti atsakyti už pavaldinio išsišokimą, tačiau bausmės greičiausiai nebus tokios griežtos.

Naujienų agentūra TASS praneša, kad viename iš Maskvos administracinių rajonų dirbantis vyresnysis policijos leitenantas iš tarnybos buvo atleistas būtent dėl drausmės pažeidimo.

Vidaus reikalų ministerijos atstovė Irina Volk patvirtino, kad tyrimas buvo atliktas būtent po to, kai internete pasirodė skandalingasis vaizdo įrašas. Siužete užfiksuota, kaip automobilių koloną vedantis 6 serijos BMW nuo sankryžos pajuda atbuline eiga ir taip grubiai pažeisdamas taisykles važiuoja keletą kilometrų.

Be šio automobilio grupėje taip pat buvo „Cadillac Escalade“, „Bentley Continental“, E klasės „Mercedes-Benz“ ir BMW X5. Prabangiausių automobilių grupė lėtai judėjo užimdama visą gatvės plotį, dėl to už jų susidarė didžiulė spūstis.

Skelbiama, kad šis kolektyvas šventė vieno iš saugumo tarnybos pareigūnų vestuves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.