320 km/val. greičiu su „Audi R8“ lėkę vyrai nufilmavo savo žūtimi pasibaigusį skrydį

Karas keliuose panašu vyksta ne tik Lietuvoje. Vairuotojas kinų naujųjų metų išvakarėse, sportiniu automobiliu „Audi R8 GT“ greitkeliu lėkė net 320 kilometrų per valandą greičiu.

Šio vaizdo siužeto autorius tvirtina, kad 320 km/val. su „Audi R8“ lėkęs vairuotojas užsimušė. Be to, žuvo kartu važiavęs keleivis.<br>Ekrano nuotr.
Šio vaizdo siužeto autorius tvirtina, kad 320 km/val. su „Audi R8“ lėkęs vairuotojas užsimušė. Be to, žuvo kartu važiavęs keleivis.<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2017, 12:20 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 1:10 AM

Kitus automobilius vairuotojas lenkė sukeldamas avarines situacijas. Šis skrydis baigėsi nelaimingai, vyras sudaužė savo automobilį ir pražudė save bei keleivį.

Vaizdo siužeto autorius skelbia, kad avarija įvyko sausio 28 dieną Kinijos Anhui provincijoje. Taip pat atkreipiamas dėmesys, kad matomumas buvo ribotas, mat kelią gaubė rūkas.

Šis įrašas yra rimtas priminimas apie tokio neatsakingo elgesio keliamą pavojų. Didžiulis greitis ir pavojingas manevravimas iš tiesų gali pasibaigti mirtina avarija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.