Blogiau būti negalėjo: moteris automobilį rado įšalusį lede

Tulos miesto (Rusija) gyventojai daugiau nei mėnesį teko laukti, kol vietos komunalinio ūkio darbuotojai teikėsi išvaduoti iš ledo gniaužtų jos automobilį. „Lada Priora“ į tokią beviltišką padėtį pateko po to, kai savininkė paliko ją greta netoliese tekančio šaltinio.

„Lada Priora“ lede įšalo nepajudinamai.<br>Ekrano nuotr.
„Lada Priora“ lede įšalo nepajudinamai.<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2017, 8:38 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 10:29 PM

Sausio pabaigoje lede įšalusios mašinos nuotraukoje pasklido po visą internetą. Kai kurie šaltiniai neatmena versijos, kad tokia situacija galėjo susidaryti ne dėl prieš pavasarį patvinusio šaltinio, o įvykus vandentiekio avarijai.

Vietos komunalinės tarnybos vadovybė šiuo atveju susidomėjo tik po to, kai naujienų portaluose pasirodė publikacijos su kurioziškos situacijos kadrais. Tik buvo nuspręsta pagelbėti į nepavydėtiną padėti patekusiai moteriai.

„Lada“ sedano savininkė Olga portalo myslo.ru žurnalistams pasakojo pastačiusi automobilį daugiabučio kieme ir ilgam išvykusi iš miesto. Grįžusi pašiurpo – mašina kone iki pusės buvo įšalusi lede.

Kreipėsi į namą prižiūrinčią kompaniją, tačiau iš jos pagalbos nesulaukė. Tik ciniško pamokymo – nereikėjo tokioje vietoje statyti automobilio. Esą visi žino, kad netoliese teka šaltinis ir gali būti daug vandens.

„Man patarė pasamdyti turto vertintoją ir parengti raštą, kuriame išdėstyčiau pretenzijas. Tuo metu mano šeima liko be automobilio“, – guodėsi moteris.

Įšalusi lede „Lada“ greičiausiai taip ir būtų palikta iki pavasario, tačiau naujienų portaluose pasirodžius pirmosioms publikacijoms, Olgai nusprendė padėti vietos savivaldos ūkio atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.