„Harley-Davidson“ suteiks galimybę savaitę mėgautis gyvenimu

„Harley-Davidson“ pradeda ketvirtus metus trunkantį „Discover More“ projektą. Šiemet vienas motociklininkas ir jo keleivis laimės skrydį į Čikagą, apsilankymą Milvokio „Harley-Davidson“ muziejuje, kelionę aplink Didžiuosius ežerus pasirinktu bet kuriuo šio gamintojo turistiniu motociklu, savaitgalio viešnagę Niujorke su 2000 eurų kišenpinigių ir apsilankymu gamykloje.

„Harley-Davidson“ vienam baikeriui suteiks nepamirštamų įspūdžių ir pristatys naują motociklą.<br>Gamintojo nuotr.
„Harley-Davidson“ vienam baikeriui suteiks nepamirštamų įspūdžių ir pristatys naują motociklą.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2017, 4:45 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 7:36 PM

Paskutinė, bet svarbiausia žinia – nugalėtojas galės išsirinkti „Harley-Davidson“ turistinį motociklą, kuris bus bus pristatytas jam į namus.

Visi norintys dalyvauti projekte, iki gegužės 15 dienos turi išbandyti turistinį „Harley-Davidson“ motociklą ir laukti galimybės praleisti kupiną linksmybių ir nuotykių svajonių savaitgalį.

Užteks vieno pasivažinėjimo, kad svajonė virstų realybe. „Harley-Davidson“ kviečia nuo kovo 1 iki balandžio 30 dienos registruotis bandomajam važiavimui.

„Kiekvienais metais su projektu „Discover More“ stengiamės, kad jis būtų kuo unikalesnis ir patrauklesnis motociklininkams.

Džiaugiamės, kad sukūrėme tokią programą, kurią galima išbandyti tik dalyvaujant čia.

Motociklininkai turės galimybę susipažinti su naujųjų variklių galia ir charakteristikomis, o laimingiausiam atiteks nuostabus prizas“, – pasakoja „Harley-Davidson“ rinkodaros vadovas Centrinėje ir Rytų Europoje Michalas Fricas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.