Bagažinėje užpuoliko uždaryta moteris rado būdą, kaip nuo jo pabėgti

Avondeile (JAV) užpuoliko pagrobta moteris pavojaus akimirką nepasidavė nevilčiai. Automobiliui važiuojant pro degalinę ji iššoko lauk iš bagažinės.

Visą naktį po miestą automobilio bagažinėje vežiota moteris galiausiai išsilaisvino.<br>Ekrano nuotr.
Visą naktį po miestą automobilio bagažinėje vežiota moteris galiausiai išsilaisvino.<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2017, 2:54 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 7:43 PM

Stebėjimo kamerų užfiksuotame įraše matyti, kaip stipriai ji krenta ant grindinio. Naujienų kanalas „Fox News“ praneša, kad moteriai buvo nustatyti sumušimai, tačiau rimtesnių sužeidimų ji išvengė.

25 metų amerikietė degalinės savininkui pasakojo, kad užpuolikas atėmė jos telefoną ir piniginę. Taip pat vežė ją nuo bankomato prie bankomato tuštindamas sąskaitas.

Degalinėje užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kaip iš atvažiavusio juodo „Nissan Altima“ sedano išlipęs vyras įėjo į parduotuvę tam, kad pasinaudotų bankomatu. Vietos žurnalistai skelbė, kad jis netgi paprašė viduje buvusio darbuotojo pagalbos.

Galiausiai vyras sėdo automobilį ir pradėjo važiuoti, tačiau tuomet iš bagažinės iššokusi moteris kiek įkabindama nubėgo į parduotuvę prašyti pagalbos. Degalinės savininkas susisiekė su policija.

JAV žiniasklaida skelbia, kad moteris buvo pagrobta antradienio naktį, o degalinėje pagalba išsikvietė jau ankstyvą trečiadienio rytą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.