Keisčiausia avarija: čiužinys nubloškė motociklininką ir kartu išgelbėjo jį

Stebėjimo kameros Australijoje užfiksavo kuriozišką eismo įvykį. Netinkamai pritvirtintas didžiulis čiužinys išlėkęs iš priekabos nubloškė motociklininką, tačiau tuo pat metu neleido jam parkristi.

Čiužinys užblokavo priekinį motociklo ratą, tačiau sušvelnino kritimą.<br>Lrytas.lt nuotr.
Čiužinys užblokavo priekinį motociklo ratą, tačiau sušvelnino kritimą.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2017, 7:54 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 3:04 AM

Kaip rašo „Queensland Times“, motociklininkas Aaronas Woodas važiavo vienu iš Brisbeino tunelių, kai nuo priešais jį važiavusio pikapo priekabos atskriejo čiužinys.

Vyras stengėsi pasukti į šoną, tačiau čiužinys įsisuko į priekinį ratą ir per keletą akimirkų jį užblokavo. Dėl tokio staigaus stabdymo motociklo galas pakilo į orą, vairuotojas neišsilaikęs nukrito nuo jo. Tačiau nusileido minkštai – ant čiužinio.

Pikapo vairuotojas net nepristabdęs nuvažiavo tolyn, o smulkius sužeidimus patyręs motociklininkas pasitraukė nuo važiuojamosios dalies.

„Kai sustojau, pamačiau, kad nuplėšiau nuo vairo rankenas. Pavojaus akimirką galvojau, kad viskas baigsis labai liūdnai“, – australų dienraščio žurnalistams pasakojo A. Woodas.

Vyras džiaugėsi, kad labai pavojingoje situacijoje jam pavyko išvengti rimtų sužeidimų. Vietos policijos pareigūnai konstatavo, kad tokioje avarijoje motociklininkas galėjo ir žūti.

Tragedijai kelią užkirto ir laiku sustojęs į tunelį įvažiavusio pirmo lengvojo automobilio vairuotojas. Jis su kartu buvusia keleive padėjo ištraukti čiužinį ir patraukti motociklą į šalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.