Kylant triukšmui dėl naujų automobilių policiją užstojo Benediktas Vanagas

Viešųjų pirkimų tarnybai sukritikavus Policijos departamento parengtas naujų automobilių pirkimo konkurso sąlygas pareigūnai savo garbę žada ginti teisme. Juos užstojo ir žinomas šalies lenktynininkas Benediktas Vanagas.

Benediktas Vanagas sako, kad reikia gauti geriausios kainos pasiūlymą, tačiau kokius automobilius pirkti turi spręsti patys pareigūnai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Benediktas Vanagas sako, kad reikia gauti geriausios kainos pasiūlymą, tačiau kokius automobilius pirkti turi spręsti patys pareigūnai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2017, 2:50 PM, atnaujinta May 15, 2017, 9:14 PM

Savo socialinio tinklapio paskyroje jis kukliai priminė šiek tiek išmanantis apie automobilius ir pareiškė, kad policijos keliami reikalavimai transporto priemonėms – keturių varomų ratų sistema ir automatinė greičių dėžė – turint omenyje jų darbo specifiką, nėra pertekliai.

„Mes skubame nuteisti, kai policija neatlieka savo darbo, tačiau nepagalvojame, kad nesuteikiame jiems tinkamų įrankių. Įrankiai, kaip ir kompetencijos – kertiniai profesionalo atributai“, - rašo B. Vanagas.

Lenktynininkas sutiko, kad kalbant apie valstybės pirkimų tvarką, dar yra kur tobulėti. Anot jo, reikia gauti geriausios kainos pasiūlymą, tačiau tuo pat metu renkantis produktą nepamiršti įsiklausyti į specialistus.

„Britai sako: „Nesu toks turtingas, kad pirkčiau prastą daiktą“, - reziumavo žinomas vyras.

Viešųjų pirkimų tarnybos teigimu, Policijos departamento parengtos konkurso sąlygos buvo pritaikytos vieninteliam tiekėjui.

Patys pareigūnai atmeta bet kokius priekaištus ir ketina pirkti dar mažiausiai 120 naujų automobilių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.