Įžūlus vagis panaudojo klastą, kokios nesitikėtų joks automobilio savininkas

Sankt Peterburgo gyventojas įtariamas visa serija automobilių vagysčių, o dėl jo nusikaltimų pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Asmeniniu evakuatoriumi vyras nutempdavo automobiliu, kuriuos vėliau išardydavo dalimis.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Asmeniniu evakuatoriumi vyras nutempdavo automobiliu, kuriuos vėliau išardydavo dalimis.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2017, 5:12 PM

Nedorais tikslais vyras naudojo asmeninį evakuatorių, o nutemptas mašinas išardydavo dalimis, kurias vėliau parduodavo juodojoje rinkoje.

Vagiui pavyko pasisavinti nemažai automobilių, nes evakuatorius nepatraukdavo praeivių dėmesio - žmonės galvodavo, kad automobilį nuvežinėja pats savininkas.

Regioninio vidaus reikalų ministerijos padalinio tinklapyje skelbiama, kad praėjusių metų kovo mėnesį naudodamas evakuatorių vyras pavogė šalia 35-ojo Septintosios Sovetsko gatvės stovėjusį rusišką automobilį.

Bandydamas nuslėpti nusikaltimo pėdsakus nusivežė mašiną prie 12-ojo Fučiko gatvės namo, kur išardė dalimis. Po to daugumą detalių pardavė į metalo supirkimo punktą.

Be to, paaiškėjo, kad praėjusių metų kovą tokiu pat būdu jis pagrobė ir keletą Jevgenevskos gatvėje stovėjusių užsienietiškų automobilių.

Praėjus maždaug mėnesiui policijos pareigūnai toje pat Fučiko gatvėje aptiko vieną iš pagrobtų automobilių ir sulaukė įtariamąjį.

Vyras taip pat įtariamas dar viena praėjusių metų balandį įvykdyta automobilio vagyste. Skaičiuojama, kad Peterburgo gyventojams jis padarė 405 tūkst. rublių (6 tūkst. eurų) siekiančią žalą.

Rusų teisėsaugos atstovai skelbia, kad tyrimo metu buvo kruopščiai įvertinta visa padaryta žala. Visa bylos informacija jau buvo perduota teismui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.