Sugalvojęs neįprastą būdą, kaip aplenkti eismo spūstis, vyras tapo garsenybe

Miuncheno (Vokietija) gyventojui Benjaminui Davidui taip įgriso eismo spūstys, kad jis sugalvojo naują būdą, kaip pasiekti darbą. Ilgą laiką važinėjęs autobusu arba dviračiu dabar vokietis rengiasi vandens kostiumą ir šoka į Izaro upę.

Miuncheno gyventojas Benjaminas Davidas į darbą ryte keliauja plaukdamas upe. <br>Ekrano nuotr.
Miuncheno gyventojas Benjaminas Davidas į darbą ryte keliauja plaukdamas upe. <br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-20 13:50

Jis tikina, kad tokiu būdu ryte ne tik sutaupo laiko, bet ir atsigaivina. Kiekvieną dieną jis nuplaukia maždaug 2 kilometrus.

Naujienų agentūrai „Reuters“ vyras pasakojo, kad dienomis, kai srovė yra stipri, kelionė į alaus sodą, kuriame dirba, trunka maždaug 12 minučių. Be abejo, toks vyro keliavimo būdas sulaukė daug dėmesio, jis jau tapo savotiška vietos įžymybe.

Kad nesusižeistų pėdų į nuskandintus dviračius ar kitas šiukšles, jis avi specialius sandalus. Taip pat besiruošdamas į darbą patikrina upės vandens lygį, srovės greitį ir temperatūrą.

Savaime suprantama, B. Davidas darbe nevilki drėgno vandens kostiumo. Jis turi neperšlampantį krepšį, į kurį susideda drabužius ir netgi nešiojamą kompiuterį. Supakuoti daiktai plaukiant plūduriuoja vandens paviršiuje.

Toks susitiekimo būdas yra greitas, pigus ir neteršia aplinkos, tačiau yra kiti iššūkiai. Žiemą vandens temperatūra nukrenta iki 4 laipsnių pagal Celsijų.

Visgi net ir tuomet vokietis kartais ryžtasi plaukti į darbą – netgi turi šaltajam sezonui labiau tinkantį ilgą kostiumą.

Vokietis nepatikslino, kaip atplaukęs į darbą vėliau jis grįžta namo. Plaukimas prieš srovę būtų rimtas iššūkis ir truktų labai ilgai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.