Auksinis Rusijos jaunimas peržengė visas ribas – gatvėje kitiems neliko vietos

„Instagram“ tinkle aktyviai besireiškianti bendruomenė pasivadinusi „Rich Russian Kids“ (liet. – turtingas rusų jaunimas) paskelbė naują vaizdo įrašą, kuris kaip reikiant papiktino visuomenę.

Intensyvaus eismo gatvėje Krasnodare dviračiu pasivažinėti sumanęs jaunuolis į pagalbą pasitelkė draugus su G klasės „Mercedes-Benz“ visureigiais.<br>Lrytas.lt nuotr.
Intensyvaus eismo gatvėje Krasnodare dviračiu pasivažinėti sumanęs jaunuolis į pagalbą pasitelkė draugus su G klasės „Mercedes-Benz“ visureigiais.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2017, 2:41 PM, atnaujinta Nov 5, 2017, 8:26 PM

Jame užfiksuota kaip trys G klasės „Mercedes-Benz“ visureigiai užtvėrė gatvę vien tam, kad pinigų nestokojantis jaunuolis galėtų netrukdomas pasivažinėti dviračiu.

Siužetas buvo nufilmuotas Krasnodare, kuriame kaip ironiškai juokavo patys rusai, greičiausiai trūksta dviračių takų.

Tačiau tokiam nepagarbiam poelgiui raudonu sportiniu kostiumu pasipuošusį vaikiną turbūt paskatino ne vietinės infrastruktūros problemos.

 

Sprendžiant pagal originaliame įraše skambančią repo muziką, pasivažinėjimas viduryje gatvės su trijų juodų visureigių apsauga buvo tiesiog ciniška demonstracija.

„Mercedes-Benz“ visureigiai visiškai užblokavo abi eismo juostas taip pristabdydami iš paskos važiavusius automobilius. Greitai susidarė didelė spūstis, tačiau jaunimas nenustojo linksmintis – toliau važiavo vingiuodami į šalis.

Nėra žinoma, kiek tiksliai laiko šie muzikos klipų prisižiūrėję jaunuoliai buvo užblokavę kelią.

Socialiniuose tinkluose savo gyvenimo būdą demonstruojantis auksinis Rusijos jaunimas ne pirmą kartą sulaukia visuomenės pasmerkimo. Visgi, kaip pastebėjo portalas zr.ru, policijos pareigūnai į tai nekreipia dėmesio.

Neseniai internetą apskriejo siužetas, kuriame „Mercedes-Benz“ vairavęs jaunuolis eismo spūstį aplenkė važiuodamas skiriamąja juosta.

Kiek anksčiau kitos socialinės grupės „Turtingos rusų merginos“ atstovės parodė vaizdo įrašą, kuriame nufilmavo, kaip automobiliu „Audi“ naktinės Maskvos gatvėmis skriejo 250 km/val. greičiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?