Kim Kardashian ir Kanye Westas įsigijo išskirtinį „Tesla“ elektromobilį

Elonas Muskas ne kartą sakė, kad yra didžiulis Kanye Westo talento gerbėjas. Verslininkui reperis netgi yra vienas iš svarbiausių įkvėpimo šaltinių.

Kaip ir dauguma žinomos poros automobilių, naujasis „Tesla Model S“ nėra visiškai standartinis.<br>Reuters/Scanpix ir Platinum Group nuotr.
Kaip ir dauguma žinomos poros automobilių, naujasis „Tesla Model S“ nėra visiškai standartinis.<br>Reuters/Scanpix ir Platinum Group nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2018, 8:55 PM

Savo pagarbą žinomam verslininkui neseniai išreiškė ir atlikėjas – įsigijo jo kompanijos pagamintą elektromobilį.

K. Westo ir jo žmonos Kim Kardashian garažą papildė pagal individualų užsakymą paruoštas naujas „Tesla“ modelis.

„Platinum Motorsports“ meistrams teko gerokai pasistengti, kad galingiausia „Model S“ versija taptų verta garsiosios poros. Svarbiausias pakeitimas – matinė sidabrinio atspalvio kėbulo spalva.

Nuotraukose toks nudažymas atrodo itin efektingai.

Visgi reperio gerbėjai pamatę elektromobilį juokavo, kad jam tiesiog būtini išraiškingesnio dizaino lengvųjų lydinių ratlankiai.

Bendra P100D versijos elektros motorų galia siekia net 762 AG. Visais keturiais ratais varomas modelis nuo 0 iki 100 km/val. gali įsibėgėti per 2,4 sekundės.

JAV žiniasklaidoje pasigirdo svarstymų apie tai, kad E. Muskas tiesiog padovanojo naują elektromobilį savo mėgstamam atlikėjui, tačiau „Tesla“ vadovas šią informaciją greitai paneigė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.