Nelaimė virto stebuklu: pavojingą kelionę išgyvenęs katinas tapo tikru gražuoliu

Vladivostoko (Rusija) gyventojui teko nuiminėti savo automobilio ratą ir gelbėti katiną, kuris įsitaisęs ant galinės pakabos nuvažiavo daugiau nei 130 kilometrų. Neįprastą gelbėjimo operaciją jis užfiksavo vaizdo įraše.

130 kilometrų ant galinės pakabos nuvažiavęs katinas per stebuklą liko sveikas.<br>Lrytas.lt nuotr.
130 kilometrų ant galinės pakabos nuvažiavęs katinas per stebuklą liko sveikas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2018, 7:07 AM

Vyras pasakojo, kad išvažiavęs iš Arsenjevo miesto po kurio laiko išgirdo kniaukimą. Sustojęs įsiklausė, iš kur sklinda neįprastas garsas.

Paaiškėjo, kad visą tą laiką katinas praleido nagais įsikibęs į automobilio pakabos detales. Nelaimėlis, patekęs už galinio rato, nuvažiavo 130 kilometrų – beveik iki pat Usūrijsko.

Vietos portalai rašė, kad stresą patyrė ne tik gyvūnas, bet ir jį aptikęs vairuotojas. Pranešama, kad katinas sužeidimų išvengė, tačiau po tokio pavojingo pasivažinėjimo buvo labai murzinas.

Katiną išgelbėjęs vyras pasiliko jį sau – nupraustas šis tapo tikru gražuoliu. Rusas socialiniame tinkle „Instagram“ paprašė internautų sugalvoti gyvūnui vardą.

Žmonės siūlė pačius įvairiausius ir keisčiausius variantus, tarp kurių buvo Lakis (angl. lukcy – laimingas), Vežimėlis, Šumacheris, Pakaba ir netgi Dersu (pagal iš to regiono kilusį garsų keliautoją Dersu Uzalą).

Galiausiai šeimininkas savo augintiniui nusprendė pavadinti Laiminguoju. Dabar šis atrodo kaip gražuolis, gyvenimu patenkintas naminis katinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.