Mechanikas iš Lietuvos varžysis tarp geriausių pasaulyje

Vis labiau populiarėja netradicinės sporto šakos. Itin neįprastos varžybos vyks Vokietijoje, Pasaulio automobilių stiklų remonto ir keitimo čempionato metu. 

Lietuvis pasirodys Pasaulio stiklų keitimo čempionate.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Lietuvis pasirodys Pasaulio stiklų keitimo čempionate.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2018, 12:21 PM, atnaujinta Jun 26, 2018, 12:23 PM

Automobilių stiklų remonto ir keitimo grupės „Belron“, kuriai priklauso ir „Carglass Lietuva“, čempionate tarpusavyje varžysis geriausi „Belron“ technikai iš 30-ties pasaulio šalių, pranešė įmonė.

2018 m. birželio 27-28 d. Vokietijoje, Frankfurte prie Maino, prieš daugiau nei 1500 svečių auditoriją ir teisėjų komandą dalyviai varžysis dėl „Best of Belron“ titulo. Lietuvai šiame čempionate atstovaus „Carglass Lietuva“ technikas Darjušas Vladimirovas.

Čempionato metu taip pat vyks paroda, kurioje tiekėjai bei partneriai demonstruos savo produktus bei paslaugas, ir konferencija „Driving Change“, kurioje ekspertai paaiškins ir aptars ateities mobilumo iššūkius.

Pasaulio čempionatas Vokietijoje 

Gali pasirodyti neįtikėtina, jog vyksta toks renginys kaip Pasaulio automobilių stiklų remonto ir keitimo čempionatas, tačiau pirmą kartą jis buvo surengtas dar prieš du dešimtmečius ir šiemet „Belron“ kartą per dvejus metus vykstančias pasaulines varžybas surengs jau 10-ąjį kartą. 

30-tyje šalių geriausi grupės automobilių stiklų technikai buvo atrinkti nacionaliniuose atkrintamuosiuose turuose, o dabar jie varžysis tarpusavyje dviejų dienų trukmės tarptautiniame renginyje. 

Varžybų metu, naudodamiesi naujausiomis technologijomis ir laikydamiesi kokybės bei saugomo standartų, technikai demonstruos savo automobilių stiklų remonto ir keitimo įgūdžius. Jie bus išbandomi visais savo darbo aspektais, įskaitant tai, kaip jie bendrauja su klientais ir kaip atidžiai atlieka kiekvieną darbą. 

Teisėjų komanda varžovų pasirodymus vertins ne tik stebėdami kiekvieną jų judesį, bet ir užtikrindami sąžiningumą bei skaidrumą varžybų metu. Laimėtojas gaus piniginį prizą, lygų jo vienerių metų atlyginimui.

„Carglass Lietuva“ technikas D.Vladimirovas yra finalininkas iš Lietuvos. Nacionaliniame atkrintamajame ture jam teko susidurti su stipria kolegų konkurencija. „Gera jaustis pripažintu ir įvertintu, aš didžiuojuosi savo pasiekimu“, – sakė Darjušas.

Treniruotės prieš šį renginį yra būtinos. Per pastarąsias savaites varžovai nuolat tobulino kiekvienos varžybų dalies techninius elementus. Jie netgi turi savo trenerius, kurie palaiko juos treniruočių bei varžybų metu. Kaip ir visiems sėkmingiems sportininkams, teigiamas nusiteikimas ir streso valdymas prieš šias varžybas bei jų metu taip pat yra labai svarbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.