Dua Lipa savo pirmuoju automobiliu išsirinko „Jaguar“ elektromobilį

Automobilių gamintojo „Jaguar“ miesto visureigių šeima PACE žengia į visiškai netikėtą teritoriją: „Jaguar“ miesto visureigiai turės savo muzikinę istoriją.

 Dua Lipa vairuos „Jaguar I-PACE“.
 Dua Lipa vairuos „Jaguar I-PACE“.
 Dua Lipa vairuos „Jaguar I-PACE“.<br> Gamintojo nuotr.
 Dua Lipa vairuos „Jaguar I-PACE“.<br> Gamintojo nuotr.
 Dua Lipa vairuos „Jaguar I-PACE“.<br> Gamintojo nuotr.
 Dua Lipa vairuos „Jaguar I-PACE“.<br> Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 3, 2018, 6:56 PM, atnaujinta Sep 3, 2018, 7:00 PM

„Jaguar“ paskelbė apie muzikos ir technologijų partnerystę, į kurią įsitraukė į populiarumo viršūnes užkopusi britų atlikėja Dua Lipa

Tai – unikali partnerystė: Dua Lipa, šiuo metu viena žinomiausių jaunų moterų atlikėjų pasaulyje, savo kūrinius atliks ne kartu su kitomis scenos žvaigždėmis, o su naujuoju visiškai elektriniu „Jaguar I-PACE“.  

„Man patinka savo muzika ir pasirodymais peržengti nustatytas ribas. Partnerystė su „Jaguar“ mano muziką pakylės į dar aukštesnį lygmenį. Tai – aukštųjų technologijų projektas, kuriame derinama muzika ir „Jaguar“ technologijos. Šis sumanymas mane taip sužavėjo, kad I-PACE, nustatantis naujosios „elektrinės“ kartos standartus, tapo mano pirmuoju automobiliu,“ – sakė Dua Lipa. 

„PACE: pirmasis sezonas“ – taip pavadinta pasirodymų, kuriuose dalyvauja Dua Lipa, serija Europoje, muzika ir pramogomis pristatysianti „Jaguar F-PACE“, E-PACE ir visiškai elektrinio I-PACE šeimą. Pirmasis šios serijos renginys „Dua Lipa x Jaguar“ jau nugriaudėjo Amsterdame.

Taip pasitelkęs influencerių rinkodarą gamintojas mėgina pasiekti jaunąją kartą.

Iš Kosovo kilusi, o šiuo metu Jungtinėje Karalystėje gyvenanti ir kurianti 22-ejų Dua Lipa į žinomumo viršūnes katapultavosi pernai, išleidusi savo kūrinį „New Rules“, kuris tapo populiariausiu Jungtinėje Karalystėje. 

Šiemet šią šlovę pakartojo ir kitas naujosios superžvaigždės kūrinys – „One Kiss“. Šįkart, bendradarbiaudama su „Jaguar“, jaunoji scenos žvaigždė muzikai suteikė visiškai naujų bruožų. Naujausia ir išskirtinė populiaraus atlikėjos kūrinio „Want To“ „remix“ versija buvo sukurta panaudojant inovatyvią „Jaguar“ programinę įrangą, be to, šios dainos versiją Dua Lipa įrašė vairuodama savąjį elektrinį I-PACE. 

Išmanūs „Jaguar I-PACE“ jutikliai užfiksavo Dua Lipa vairavimo stilių – nuo pagreitėjimo iki elektros energijos sunaudojimo – ir šie elementai buvo supinti į bendrą muzikinę visumą. 

Nebūtinas ritmas, jei yra algoritmas – skelbia „Jaguar“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.