Vilniaus gatves sukaustė didžiulės spūstys: tam yra dvi neįprastos priežastys

Penktadienio vakarą eismas Vilniaus gatvėse praktiškai sustojo. Taip įvyko ne tik dėl įprasto penktadieninio piko, bet ir dar dėl dviejų priežasčių.

 Vilniuje - rimti eismo ribojimai.<br> D.Umbraso ir Vilniaus m. sav. nuotr.
 Vilniuje - rimti eismo ribojimai.<br> D.Umbraso ir Vilniaus m. sav. nuotr.
 Vilniuje - rimti eismo ribojimai.<br> D.Umbraso ir Vilniaus m. sav. nuotr.
 Vilniuje - rimti eismo ribojimai.<br> D.Umbraso ir Vilniaus m. sav. nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 23, 2018, 5:05 PM, atnaujinta Nov 23, 2018, 5:09 PM

Prekybos centrams paskelbus „juodojo penktadienio“ išpardavimus prie populiarių parduotuvių nusidriekė automobilių eilės, o spūstis dar labiau padidino tai, kad Vilniaus centre uždarymui ruošiamos net trys aktyviai naudojamos gatvės – Upės g., Lvovo g. ir viena iš sostinės eismo arterijų, Konstitucijos prospektas.

Penktadienį prieš 17 val. vos judančios automobilių eilės nusidriekė Konstitucijos pr. ir Šeimyniškių g., Žalgirio ir Tuskulėnų gatvėmis, Kalvarijų g., A.Goštauto g. ir kitose.

Gatvės penktadienį ir šeštadienį bus uždarytos dėl sostinės Konstitucijos prospekte vyksiančių Lietuvos kariuomenės 100-ųjų metinių minėjimo renginių ir pasiruošimo jiems.

Nuo penktadienio, lapkričio 23 d., 21 val. iki šeštadienio, 24 d., 16 val. Europos aikštėje esančias įstaigas bei parduotuves automobiliu bus galima pasiekti tik iš Giedraičių gatvės pusės. 

Važiuojantiems iš centro link šiaurinėje ir vakarinėje Vilniaus dalyje esančių rajonų vienintelė galimybė pravažiuoti bus Kalvarijų arba A.Goštauto gatvėmis. 

Upės gatvė buvo uždaryta dar ketvirtadienį, o kitos gatvės bus uždaromos nuo penktadienio 19 valandos, todėl net ir praėjus piko metui siūlome jų vengti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.