Lietuvio košmaras Vokietijoje: norėjęs išvažiuoti prieš akis išvydo ginklą

Per Vokietiją važiavęs lietuvis vilkiko vairuotojas pateko į itin neįprastą incidentą. Kilus ginčui poilsio aikštelėje jo vos nenušovė kitas vairuotojas.

Lietuvį užstatęs vairuotojas išsitraukė ginklą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Lietuvį užstatęs vairuotojas išsitraukė ginklą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2018, 6:18 PM, atnaujinta Nov 26, 2018, 6:42 PM

54 metų amžiaus lietuvis penktadienį buvo sustojęs nakties poilsiui A7 magistralės aikštelėje Getingene, pakeliui į Hanoverį, kai jį užstatė atvažiavęs kitas vilkiko vairuotojas. 

Apie 3 valandą nakties prabudęs lietuvis ketino tęsti reisą, bet pamatęs, kad negali išvažiuoti, nuėjo aiškintis su kolega.

Getingeno policijos duomenimis, vyras pasibeldė į kabinos dureles, bet jas atidaręs 47-erių vokietis nebuvo nusiteikęs trauktis. Šis tvirtino negalintis pajudinti vilkiko dėl darbo ir poilsio režimo reikalavimų, o lietuvio tai neguodė, nes jo poilsis jau buvo pasibaigęs.

Tarp vyrų kilo konfliktas, o galiausiai vokietis išsitraukė pistoletą ir nukreipė jį į lietuvį. Tai išvydęs netoliese buvęs kelininkas iškvietė policiją. 

Į aikštelę bemat atvyko keli policijos ekipažai ir sulaikė pistoletu ginkluotą vokietį. Pareigūnams paėmus ginklą paaiškėjo, kad jis buvo užtaisytas. 

Pareigūnai konfiskavo vokiečio ginklą ir išvežė jį į areštinę. Agresyviai nusiteikusiam vyrui buvo pateikti kaltinimai dėl grasinimo, o po to jis paleistas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.